Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Νέα μεταγραφική προσθήκη ο ΑΣ Πρόμαχοι

Νέα μεταγραφική προσθήκη ο ΑΣ Πρόμαχοι

Ο ΑΣ Πρόμαχοι ενεργοποίησε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη για την νέα σεζόν ανακοινώνοντας την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Σταύρου Ορτζάνη.

Ένας έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στον επιθετικό τομέα, έχοντας την ποιότητα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Ο Σταύρος Ορτζάνης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΣ Ξιφιανής, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε μεταξύ των άλλων σε Εθνικό Αριδαίας, Δόξα Εξαπλατάνου, Ένωση Τσάκων, Δόξα Μεγαπλατάνου και Αλμωπό Αριδαίας

Με το δεύτερο μεταγραφικό του απόκτημα συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ του ΑΣ Πρόμαχοι, που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλους παίκτες, για την ενίσχυση της ομάδας.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365