Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Η Ουρανία Μποζαρέγκα- Μηντιλάκη υποψήφια με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Η Ουρανία (Ράνια) Μποζαρέγκα- Μηντιλάκη, του Ευάγγελου και της Δήμητρας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα, κατοικεί στη Σκύδρα με την οικογένεια της, τον Σκυδραίο σύζυγο της, Μηντιλάκη Γεώργιο και το  παιδί τους.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, τμήμα διοίκησης και διαχείρισης έργων του ΑΤΕΙ Λάρισας το 2006 και εδώ και 17 χρόνια εργάζεται ως λογίστρια στον ιδιωτικό τομέα αρχικά ως εργαζόμενη σε μεγάλες και αξιόλογες εταιρείες της περιοχής στο τμήμα του λογιστηρίου και πλέον ως ελεύθερη επαγγελματίας διατηρώντας τη δική της επιχείρηση  στην πόλη της Σκύδρας, επί της οδού Ευξείνου Πόντου 3.

Στο παρελθόν εργάσθηκε στα λογιστήρια του ιατρικού κέντρου 

 "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ",  της τεχνικής εταιρίας

" ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΕ ",  της τεχνικής εταιρίας "ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΤΕΕ ",  της βιομηχανίας τροφίμων 

" AGRIFREDA ABEE ", της επιχείρησης

" ΘΕΜΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΕ-HONDOS CENTER ΕΔΕΣΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ".

Παράλληλα, το 2012 ξεκίνησε την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος  ως λογίστρια φοροτεχνικός Ά τάξης και ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με μετέπειτα αποκλειστική άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος, γνωρίζοντας επιπλέον την τήρηση  βιβλίων Β'  και Γ'  κατηγορίας και την έκδοση μισθοδοσίας.

 Η Ράνια τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σκύδρα.

 Αγάπησε τη Σκύδρα μας, τα χωριά μας, αγάπησε τους ωραίους ανθρώπους μας και επιθυμεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τα περισσότερα  και τα καλύτερα για τον τόπο μας.

Συμπορεύεται λοιπόν μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη: " ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ" , ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Ράνια μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη ομάδα μας, είναι τιμή μου που αποδέχτηκες την πρόταση μας,  αναγνωρίζοντας το έργο μας. 

 Ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365