Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννης υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννης είναι Δικηγόρος, Ειδικευμένος στο Εμπορικό Δίκαιο με Διδακτορικό. Μιλάει 3 ξένες γλώσσες. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας. Το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη.


Ο Κωνσταντίνος εκτός από καταρτισμένος επιστήμονας, είναι και ενεργός πολίτης και θέλει να προσφέρει στον τόπο μας μέσα απ' την τοπική αυτοδιοίκηση.


Γι' αυτό αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365