Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ελεύθερος από τον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας ο Λάζαρος Ρακιάρης

Ήδη έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι ο μεσοεπιθετικός Λάζαρος Ρακιάρης.


Ο ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην στον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας, ενώ έχει περάσει από Ακρίτα Σωσάνδρας, Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, Αναγέννηση Δωροθέας και Πολυπάρπη.


Ήδη έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

3 σχόλια:

  1. Από τα καλύτερα παιδιά και εντός γηπέδου και εκτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάζαρε εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς κυρίως γιατί είσαι ένα εξαιρετικό παιδί κ εντός κ κυρίως εκτός γηπέδου,έτυχε να σε γνωρίσω μέσα σε αυτόν τον χώρο κ στα τόσα χρόνια είσαι ο ίδιος εξαίρετος χαρακτήρας,εις το επανιδείν....ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365