Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Μάκης Τοπάλης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Ο Θωμάς (Μάκης) Τοπάλης του Σάββα, κατάγεται από τη Σκύδρα στην οποία ζει και εργάζεται.


Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια είναι διοικητικός υπάλληλος του κέντρου υγείας Σκύδρας, ενώ από το 1998 έως και το 2014 εργαζόταν στον κλάδο της εστίασης.


Το αγαπημένο του άθλημα από τα σχολικά του χρόνια ήταν το βόλε'ι', μάλιστα είχε κατακτήσει πανελλαδικές σχολικές πρωτιές και  διάκριση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα βόλε'ι' που διεξήχθη στην Ουγγαρία.


Ο Μάκης ενδιαφέρεται για τη Σκύδρα, για τα προβλήματα της, για τις ανάγκες των ανθρώπων της και η ενασχόληση με τα κοινά τον ενδιαφέρει, άλλωστε μέσα από το επάγγελμα του έμαθε να είναι δοτικός και δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο που τον χρειάζεται.


Από αγάπη για τον τόπο μας και από  διάθεση  για προσφορά, συμπορεύεται μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Σκύδρας.


Μάκη μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη ομάδα μας, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365