Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Υποψήφιοι με την Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Κυριάκος Λιανίδης και η Κατερίνα Αυγητίδου

Δείτε τις αναρτήσεις
Δείτε τις αναρτήσεις:


Κυριάκος Λιανίδης


Ο Κυριάκος Λιανίδης του Ιγνατίου και της Καλλιόπης Τσελεπή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη

Σκυδρα. 

Είναι παντρεμένος με την Έλενα Πολυχρονιάδου του Κωνσταντίνου, επίσης κάτοικο Σκύδρας και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. 

 Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής μηχανικών και για μια δεκαετία εργάσθηκε ως μηχανικός. 

Τα τελευταία 18 χρόνια δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα. 

Ο Κυριάκος έχει διάθεση και θέληση  να εργαστεί για να βελτιώσουμε από κοινού την πόλη που αγαπά, τη Σκύδρα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και μεγαλώνει τα παιδιά του, έτσι  ώστε  την επόμενη πενταετία να γίνει η Σκύδρα καλύτερη πόλη για όλους μας, γι αυτό και συμπορεύεται μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας.

Κυριάκο μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Κατερίνα Αυγητίδου

Η Αικατερίνη (Κατερίνα) Αυγητίδου  του Χρήστου και της Παναγιώτας Φωτιάδου, κατάγεται από τη Σκύδρα στην οποία και ζει.

 Είναι απόφοιτος  ΙΕΚ πληροφορικής και υπηρετεί ως στρατιωτικός   από το 2009 στη μεραρχία Έδεσσας.

Αγαπά τον αθλητισμό, τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα μας,  αγαπά τη Σκύδρα μας, τους ανθρώπους μας και θέλει να καταθέσει το μεράκι της, τις γνώσεις της και όλες τις δυνάμεις της για να πετύχουμε από κοινού τα καλύτερα για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.

Η Κατερίνα συμπορεύεται μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφια τοπική σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Σκύδρας.

Κατερίνα μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365