Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Σύνθεση και αρμοδιότητες Δ.Σ του Εδεσσαϊκού - Στήριξη από την ακαδημία

Σύνθεση και αρμοδιότητες Δ.Σ του Εδεσσαϊκού

Το Δ.Σ. Εδεσσαϊκού αποφάσισε ομόφωνα, την συγκρότηση του σε σώμα ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζέπτιμπης Μιχαήλ

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέλμπας Μιχαήλ

Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ξενάκης Κωνσταντίνος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κωνσταντίνου Μιχαήλ

ΤΑΜΙΑΣ: Ζγουρελης Στέφανος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Τσελεπής Λάζαρος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ: Δημητριάδης Χρήστος

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Πετσουδη Γεωργία

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ: Φασιανός Χρήστος

ΕΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: Ιορδανίδης Κωνσταντίνος

ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Τσαούσης Χρήστος

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Μεσημερλης Χρήστος


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Μιλτσης Νικόλαος

Μίλης Αθανάσιος

Γώγος Ιωάννης

Νικολαΐδης Γρηγόριος

Σκαλιδάκης Γρηγόριος


ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. - ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ!


Συνάντηση με το προπονητικό team της ακαδημίας είχε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τζεπτιμπης, όπου συζητήθηκαν τα θέματα της ακαδημίας και δόθηκε μία νεα κατεύθυνση, ώστε η πρώτη ομάδα να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό από φέτος στα παιδιά της ακαδημίας!

Ο κ. Τζεπτιμπης αναγνώρισε την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και διαβεβαίωσε τους προπονητές ότι η προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης!

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση με γονείς και αθλητές, ώστε να γίνει γνωστό από κοντά το νέο πλάνο της ομάδας!

Ταυτόχρονα γίνονται καθημερινές επαφές και συμφωνίες με νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στην ομάδα, αλλά και με άλλους στον νομό, όπως και με έμπειρους που θα στελεχώσουν την ομάδα και θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους τους νεότερους!

Τα οργανωτικά θέματα επίσης επιλύονται σε καθημερινή βάση, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς!

Η διοίκηση καλει τους φίλους της ομάδας, τους γονείς των αθλητών και τους εθελοντές να στηρίξουν την νέα προσπάθεια, η οποία σε βάθος χρόνου θα συσπειρώσει και θα δυναμώσει τον σύλλογο με δικά του παιδιά!

Ο στόχος της ομάδας, με την αρωγή επιφανών παραγόντων που θα βοηθήσουν τα μέγιστα, είναι να επανέλθει στα επόμενα χρόνια στη θέση που της αρμόζει με παιδιά του τόπου μας!!

Με τακτικές ανακοινώσεις θα υπάρχει ενημέρωση για όλα τα δρώμενα της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας!

4 σχόλια:

  1. μια χαρά είναι η ομάδα.Μια χαρά θα πάνε όλα.Πρώτος στόχος η απομάκρυνση των κάφρων απ τα γήπεδα.Όλα τα άλλα είναι όμορφα.
    Μακριά απο χοντρά κεφάλια και φαρδιές μέσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το «μια χαρά», πού ακριβώς το είδες; Η ομάδα θα κατέβει επί το πλείστων με πιτσιρίκια, επειδή δεν υπάρχει μία και επειδή κανένας δεν θέλει να παίξει στον Εδεσσαϊκό. Αν καταφέρει να σωθεί, θα είναι μεγάλη επιτυχία.

      Διαγραφή
    2. χαλαρώστε και απολαύστε τη σύντομη ζωή σας....

      Διαγραφή
  2. Το μια χαρά σημαίνει φρεσκάδα,νειάτα,αισιοδοξία .Δεν θέλουμε βετεράνους,δεν θέλουμε μισθοφόρους, δεν θέλουμε κάφρους.Δεν με χαλάει η ομάδα να βγάζει φυντανια για 3-4 χρόνια.Υγιή οικοδόμημα να φιάχνεις.Δεν βλέπεις ότι σκοτώνονται άνθρωποι όταν κυριαρχει η καφρίλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365