Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Πολύκαρπος Σαββίδης υποψήφιος με την Μαρία Παπαδοπούλου

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Σαββίδης Πολύκαρπος (Πόλυς) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάνδαλο όπου διαμένει ως και σήμερα! Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπαρμπαγιάννη υπάλληλο του ΚΕΠ Σκύδρας!

Πατέρας δυο παιδιών της Δέσποινας Γεωπόνου Τεχνολόγων Τροφίμων και του Νικόλαου που εισήχθη με την διαδικασία των πανελληνίων φέτος στο Οικονομικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΠΘ!

Αγρότης συνδικαλιστής και μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας! 

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα στο κομμάτι της ενέργειας και των φωτοβολταϊκων μέσα από θέσεις ευθύνης. Ο ίδιος είναι Παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα! Μέλος ενεργειακής κοινότητας  φωτοβολταϊκών !Αντιπρόεδρος ΠΟΣΠΙΕΦ Πέλλας! 

Πρώην Πρόεδρος αδικημένων Αγροτικών φωτοβολταϊκών Ελλάδος, όπου από την θέση αυτή κατάφερε να επαναφέρει τις αρχικές τιμές των συμβάσεων των φωτοβολταϊκων  καταργώντας  την παραμετροποίηση της πτώσης των τιμών προς όφελος όλων των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκων συστημάτων!

Τους τελευταίους 8 μήνες είναι επίτροπος στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Μάνδαλο όπου στόχο έχει την ολοκλήρωση των αγιογραφιών του ναού όπως μας λέει χαρακτηριστικά!

Ως παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας Μανδάλου ξέρει ν αγωνίζεται και μπαίνει στον στίβο αυτής της αναμέτρησης!

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, τον δήμο που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365