Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Δήμος Έδεσσας: Συνάντηση υποψηφίων της Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης» (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Στη συνάντηση των υποψηφίων της «Συνεργασίας Ευθύνης» συζητήθηκαν ζητήματα συντονισμού της προεκλογικής δράσης, διευκρινίστηκαν θεσμικά ζητήματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και καθορίστηκαν οι επόμενες εκδηλώσεις της δημοτικής παράταξης.


Ταυτόχρονα, προχωράει κανονικά η διαδικασία επεξεργασίας του προγράμματος που θα κατατεθεί στους πολίτες, προκειμένου να παρουσιαστούν οι ιδέες και οι προτάσεις της «Συνεργασίας Ευθύνης» για την επόμενη δημοτική περίοδο. Οι υποψήφιοι συνεχίζουν να καταθέτουν τις προτάσεις τους, καθώς το πρόγραμμα συγκροτείται μέσα από συλλογικές διαδικασίες και θα είναι αποτέλεσμα διαλόγου και ώσμωσης απόψεων των στελεχών της δημοτικής παράταξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365