Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Συνεχίζεται ο εφιάλτης στον Έβρο: Οι φλόγες φτάνουν στη Λευκίμμη, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Για ένατη ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στον Έβρο

Λόγω της ανεξέλεγκτης φωτιάς, νέο «112» στις 14:10 καλεί σε εκκένωση τους κατοίκους της Λευκίμμης.

Για ένατη ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στον Έβρο, με τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς να δηλώνει ότι πλέον η πυρκαγιά είναι ενιαία.


Είναι μία «πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση», που έχει προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή» τόνισε. «Δυστυχώς, βλέπουμε ότι το μέτωπο της Δαδιάς δεν μπορεί να περιοριστεί, να τεθεί υπό έλεγχο. Και αυτό προβληματίζει περισσότερο», ανέφερε.


«Χθες είχαμε συναγερμό στην Αύρα, τη Συκορράχη, την Αισύμη. Άλλαξαν οι άνεμοι και είχαμε απειλή, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν μπορεί να περιοριστεί η φωτιά στη Δαδιά».


Το μεσημέρι νέο μήνυμα έστειλε το 112 για εκκένωση οικισμού στον Έβρο, καθώς η μεγάλη φωτιά πλησιάζει στη Λευκίμμη.


«Ενεργοποίηση 112. Έβρος. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Λευκίμμη απομακρυνθείτε προς Τυχερό. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας!! Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται σχετικά.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365