Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Άλλους τέσσερις υποψήφιους ανακοίνωσε η Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε τις αναρτήσεις της Δημάρχου Σκύδρας
Δείτε τις αναρτήσεις της Δημάρχου Σκύδρας:

Σωτηρία Σικοβάρη

Η Σωτηρία Σικοβάρη του Ιωάννη και της Καλλιόπης,  κατάγεται από το Σταυροδρόμι Πέλλας όπου και μεγάλωσε. 
Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στο  Πλεύρωμα με την οικογένεια της, τον σύζυγό της Γεώργιο Περδίκη και τους δίδυμους γιους τους,  Αλέξανδρο και  Λευτέρη.
Είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης και επί 15 χρόνια δραστηροποιούνταν  επαγγελματικά σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Η Σωτηρία αγαπά  τον τόπο μας, τον τόπο που ζει με την οικογένεια της, τον τόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της,  τον  αγροτικό τόπο μας, τους ανθρώπους μας,  τους μικρούς μας συμπολίτες και επιθυμεί να καταθέσει  νέες ιδέες και προτάσεις για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας. 
Αποδέχτηκε λοιπόν την πρόταση μας  και θέτει  υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ. 
Σωτηρία μου, καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ανέστης Σπυρίδης

Ο Ανέστης Σπυρίδης του Αναστασίου και της Παρθένας, κατάγεται από το Σανδάλι, στο οποίο ζει και εργάζεται.
Είναι αγρότης στο επάγγελμα, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα και τα προβλήματα των αγροτών και επιθυμεί τη γνώση και εμπειρία που έχει να την κάνει πράξη, να δώσει όλες του τις δυνάμεις για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και ειδικότερα των νέων αγροτών ώστε να μπορέσουν οι νέοι μας να δημιουργήσουν και να παραμείνουν στον τόπο μας.
Παράλληλα ο Ανέστης αγαπά την παράδοση, τα ήθη και έθιμα μας και ως πρόεδρος από το 2015 του ποντιακού συλλόγου Σανδαλίου " ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ", προσφέρει ακούραστα τις υπηρεσίες του για τη μεταλαμπάδευση στις νεότερες γενιές των παραδόσεων μας.
Ο Ανέστης αγαπά τον τόπο μας, τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει, γι αυτό και ενώνει τις δυνάμεις του με τις δικές μας, συμπορεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της νίκης, με το συνδυασμό της μεγάλης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Ανέστη μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Βασιλική Μαλλιάρη

Η Βασιλική Μαλλιάρη κατάγεται από τα Καλύβια στα οποία και ζει και είναι μητέρα 3 παιδιών, της Ευαγγελίας, του Λουκά και της Ζαφειρώς καθώς και γιαγιά μίας εγγονής. 
Στο παρελθόν εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος και ως συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος. 
Ασχολείται με τα κοινά, ενδιαφέρεται για τις τοπικές υποθέσεις, συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις, είναι δραστήρια με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπο. 
Η Βασιλική αγαπά τα Καλύβια  και τους συγχωριανούς της και για το λόγο αυτό, συμπορεύεται ως υποψήφια τοπική σύμβουλος της κοινότητας Καλυβίων, μαζί μας, με τη μεγάλη, ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, με σκοπό  να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους κατοίκους των Καλυβίων.
Βασιλική μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη ομάδα μας, την ομάδα νίκης, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Κωνσταντίνος Ιωάννου

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου του Σωτηρίου και της Πασχαλίνας, κατάγεται από τον Προφήτη Ηλία, ζει και εργάζεται στη Σκύδρα.
Είναι παντρεμένος με την  Παυλίδου Σοφία και έχουν αποκτήσει  δύο παιδιά, τον Σωτήρη και την Γεωργία.
Είναι απόφοιτος του ΤΕΕ Έδεσσας του τμήματος Αγροτουρισμού και Περιβάλλοντος, απόφοιτος ΙΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ του τμήματος τεχνικός φυσικού αερίου καθώς και πτυχιούχος κρεοπώλης.
Εργάσθηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως τεχνικός φυσικού αερίου στην Θεσ/νίκη. Έπειτα υπήρξε επί μία δεκαετία ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστή επιχείρηση του τόπου μας.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνος τμήματος κρεοπωλείου γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Σκύδρα.
Έχει φοιτήσει στο ωδείο Έδεσσας, σπουδάζοντας κλασσική κιθάρα.
 Η αγάπη και η γνώση του για την μουσική ήταν το κίνητρο να συμμετάσχει σε πολλά μουσικά συγκροτήματα, με τελευταίο το μουσικό σχήμα " Ξενομπάτες", ένα συγκρότημα έντεχνων, παραδοσιακών και κρητικών ακουσμάτων.
 Επίσης, δραστηριοποιούνταν επί πολλά έτη σε διάφορους πολιτιστικούς χορευτικούς συλλόγους του τόπου.
Η αγάπη του αυτή, για τα ήθη, έθιμα και παραδόσεις, η ανήσυχη καλλιτεχνική του φύση, η αγάπη του για τον τόπο  που ζει ο ίδιος και η οικογένεια του, οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει, τον ώθησαν να επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου μας, θέλοντας να προσθέσει και το δικό του "λιθαράκι"στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα αυτού, λαμβάνοντας μέρος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της μεγάλης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Κωνσταντίνε μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας, με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365