Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

«Ρωσικός πύραυλος αεράμυνας κατέρριψε το αεροπλάνο του Πριγκόζιν»: Σοκάρουν τα βίντεο από την πτώση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επικεφαλής της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν φέρεται να σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία
Το μοιραίο αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση από την Μόσχα προς την Αγία Πετρούπολη, πόλη στην οποία βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Wagner.


Ο επικεφαλής της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν φέρεται να σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία, μαζί με άλλους εννέα επιβαίνοντες σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC και όπως ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωσή του.


Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Tass, ο αρχηγός της μισθοφορικής ομάδας, βρισκόταν στην λίστα των επιβατών, δίχως ωστόσο να έχει επιβεβαιωθ

εί αν ο ίδιος είχε όντως επιβιβαστεί. Την είδηση μεταδίδουν ολοένα και περισσότερα διεθνή πρακτορεία.


Η Rosaviatsia, η ρωσική αρχή πολιτικής αεροπορίας, δήλωσε ότι ο Πριγκόζιν ήταν ένας από τους επιβάτες που αναφέρονταν στη λίστα επιβατών του ιδιωτικού τζετ Embraer που συνετρίβη το βράδυ της Τετάρτης. Παρά το γεγονός ότι το AfP επιβεβαίωσε αρχικά τον θάνατο, τώρα αναφέρει ότι τα ακριβή στοιχεία των νεκρών είναι άγνωστα.


Τα κανάλια ενημέρωσης που συνδέονται με τη Wagner ανέφεραν ότι ένας ρωσικός πύραυλος αεράμυνας κατέρριψε το αεροπλάνο.


Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ένα βίντεο τον έδειξε προφανώς στην Αφρική να ορκίζεται να κάνει τη Ρωσία σπουδαία αναπτύσσοντας τα στρατεύματά του Βάγκνερ στην ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365