Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Νεαρός μέσος η επόμενη μεταγραφή του Άρη Πρ. Ηλία

Νεαρός μέσος η επόμενη μεταγραφή του Άρη Πρ. Ηλία

Νέα μεταγραφική προσθήκη για τον Άρη Προφήτη Ηλία, που πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού μέσου Κωνσταντίνου Αναστασιάδη από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.

Η επίσημη ανακοίνωση των κιτρίνων:

«Νέα μεταγραφική προσθήκη της ομάδας μας στη νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής! Πρόκειται για τον 19χρονο ταλαντούχο μέσο Κωσταντίνο Αναστασιάδη (Τζόνος), ο οποίος προέρχεται από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, ενώ μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων! 

Τζόνο καλωσήρθες στην ομάδα μας!»

5 σχόλια:

  1. Άλλος ένας νέος που πήρε την κατηφόρα... Αντί να ανεβαίνουν.. κατεβαίνουν. Πολύ κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι δεν χρειάζεται οι Γαλατάδες το παίρνετε εσείς για κλάματα είστε
    Επιλογή του πρόεδρο σας του προπονητή σας η του τεχνικού διευθυντή σας είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί πήγε σε μία ομάδα η οποία τον πιστεύει και του δίνει κίνητρο. Τώρα για εσάς που για ότι μεταγραφή κάνει ο Προφήτης βγάζετε χολή τι να πω… Πραγματικά έχετε κουράσει τους πάντες, έχετε γίνει γραφικότατοι και στη τελική ασχοληθείτε λίγο με τη μίζερη ζωή σας μήπως αλλάξετε τίποτα και γίνεται καλύτεροι. Αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο απολαύστε το και μην είστε τοξικοί απλά απολαύστε το! ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κινητρο δωστε λιγο εσεις 4.07 π.μ στους ευατου σας και αφηστε τα κινητρα για τα παιδια το αν κανατε καλα η οχι θα φανει στην συνεχεια
      την μιζερια την γραφικοτητα και την τοξικοτητα που τωρα αναφερεις την ειχες κανει σημαια τα προηγουμενα χρονια...Τωρα σε πειραζει και σε ενοχλει χρονια ειναι θα περασει

      Διαγραφή
  4. Πάλι φέτος θα σας γλεντήσουμε καρανταδες που θα πάτε ρε με τα ακόντια και τα τόξα.που έχετε πάρει για μεταγραφές
    Η χρόνια θα έχει πολλές σφαλιάρες Πελάτες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365