Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Μην ξεχάσετε το ποπκόρν για τις επόμενες προεκλογικές ημέρες!

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Είναι πάλι η εποχή! Όχι, δεν είναι η εποχή των Εορτών, αλλά των δημοτικών εκλογών. Και με τον όρο "εορτή", εννοώ τις... "φιλικές" διαμάχες μεταξύ των συνδυασμών που διεκδικούν το δημαρχιακό θρόνο.


Ποιος θα το έλεγε; Τα πάθη φουντώνουν, οι υποσχέσεις πυκνώνουν και τα δακτυλίδια πετάγονται σαν στον... πυγμαχικό αγώνα της χρονιάς. Και όλα αυτά για τι; Για να δούμε ποιος θα κερδίσει το δικαίωμα να μας υπόσχεται καλύτερες μέρες (μέχρι τις επόμενες εκλογές τουλάχιστον)!


Ο κάθε ένας συνδυασμός μας υπόσχεται διάφορα, το σίγουρο είναι ότι, όπως σε κάθε καλή "μάχη", θα υπάρξουν κερδισμένοι και χαμένοι. Και όπως πάντα, οι πολίτες θα είναι εκεί για να δώσουν την αποφασιστική "γροθιά".


Τελικά, ό,τι κι αν συμβεί, ας θυμόμαστε ότι όλοι αγαπάμε τον τόπο μας και ότι, ανεξάρτητα από τις "μάχες" στο προεκλογικό ρινγκ, η αγάπη για την πόλη μας παραμένει αμετάκλητη.


Με έναν πικάντικο χιούμορ, σας εύχομαι καλή ψήφο και... μην ξεχάσετε το ποπκορν για τις επόμενες προεκλογικές ημέρες!

6 σχόλια:

  1. Μπορούμε να κάνουμε την Αριδαία Βέροια; Η έστω Έδεσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να γίνει Βέροια κάποια στιγμή! Πόλη με επίπεδο ζωής για όλους!

      Διαγραφή
    2. Είμαστε πολύ πίσω

      Διαγραφή
  2. Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω ρε φίλε.Αν κρατηθούμε,όπως είμαστε ,θα είναι τεράστια επιτυχία.Η αληθεια είναι,όλοι τους δεν τάζουν τίποτε στους δημότες,αλλά μόνο στους υποψήφιους τους,για να τους βάλουν στα ψηφοδελτια.Απο τέσσερις κακούς έως μέτριους υποψηφίους δημάρχους καλουμαστε να διαλέξουμε τον λιγότερο ανίκανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δε κατεβαίνεις εσύ αφού είσαι τόσο ικανός? Κατέβα και τάξε στους δημότες σου... Όλοι οι έξυπνοι του πληκτρολογίου εδώ μαζεύτηκαν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365