Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Με Δημήτρη Ασβεστόπουλο και Γεωργία Αμπάρη συναντήθηκε ο Δημήτρης Μπίνος - Φουντώνουν οι εκλογικές διαβουλεύσεις

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Σε ρυθμούς αυτοδιοικητικών εκλογών κινούμαστε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το παρασκήνιο και τις διαβουλεύσεις να έχουν κορυφωθεί, αφού έχουν μείνει 4 μέρες μέχρι να κλείσουν τα ψηφοδέλτια.


Μία συνάντηση όλο νόημα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σε εστιατόριο στην Όρμα, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, δείπνησε μεταξύ άλλων με τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του Σάκη Χατζηδημητρίου, Δημήτρη Ασβεστόπουλο και Γεωργία Αμπάρη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Aridaia365, ο Δημήτρης Μπίνος θα ήθελε Ασβεστόπουλο και Αμπάρη στο ψηφοδέλτιο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα αυτό να γίνει με τον κύριο Ασβεστόπουλο, ενώ λιγότερες είναι οι πιθανότητες για την κυρία Αμπάρη, βέβαια τις επόμενες 4 μέρες που μένουν για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια δεν αποκλείεται τίποτα.


Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:


Συζητώντας πολιτικά με στενούς φίλους και αυτοδιοικητικούς συνεργάτες.!!!




9 σχόλια:

  1. Εάν πάει με Μπινο ο Ασβεστοπουλος στον Εξαπλατανο θα πάρει κουλούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε τασο....

      Διαγραφή
    2. έχει δίκιο ο 4;39 . ποιος τελικά είναι ο αναφερόμενος και υπολογίζει ο Μπίνος σε αυτόν. υπάρχουν ήδη αρκετοί και καλοί υποψήφιοι στον Εξαπλάτανο σε όλους τους συνδυασμούς . όσο για το κουλούρι συμφωνώ

      Διαγραφή
  2. Μακάρι γιατί αλλιώς ο Παρουτογλου θα βγει από την πρώτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλαξε πλευρό φίλε! δεύτερη Κυριακή ο Μπάτσης θα σας πάρει καροτσάκι

      Διαγραφή
  3. Για τον Μπινο δυστυχώς ,η τρίτη θέση δεν αλλάζει,με όποιον και αν βάλει στο ψηφοδέλτιο του.Η Αμπαρη καλά κάνει,είναι και ο χώρος της.Ο Ασβεστοπουλος όμως,παρότι ικανότατος,θα εκτεθεί αδικα.Θελω να πιστεύω,ότι έστω την τελευταία στιγμή θα αποσυρθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεξαρτήτως νικητή να σκεφτόμαστε λίγο με ποιους ο όποιος Δήμαρχος θα διοικήσει? 'αντε και βγαίνει ο Παρούτογλου...με ποιους? άντε και βγαίνει ο Μπάτσης ή ο Μπίνος..με ποιούς?
    Δεν θέλουμε πάλι να μαθαίνουν τα βασικά ενώ ο κόσμος τρέχει με χίλια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι υποψήφιοι συνδυασμοί πρέπει να δεσμευθούν από τώρα για κάποια πράγματα.Αυτή είναι ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγα λάθος εάν κατέβει ο Τάκης...στο 90 δεν κατεβαίνεις φίλε...πέραν τούτου παντού έλεγες δεν θα είμαι υποψήφιος... ο εκάστοτε τυχαρπαστος θα πει απλά ότι μα έλεγε δεν θα είναι... με θεώρησε χαζό και μου είπε ψέμματα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365