Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Άλλους δύο υποψήφιους ανακοίνωσε η Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε τις αναρτήσεις της Δημάρχου Σκύδρας

Δείτε τις αναρτήσεις της Δημάρχου Σκύδρας:

Ευάγγελος  Αναστασίου

Ο Ευάγγελος  Αναστασίου του Τρα'ι'ανού, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρσένι, όπου και κατοικεί.

Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, απόφοιτος μέσης σχολής εργοδηγών, μηχανοδηγών και συνταξιούχος σιδηροδρομικός.

 H αγάπη του για τις τοπικές υποθέσεις, για τον τόπο μας, για τους ανθρώπους μας, τον οδήγησαν στην επιθυμία να συμπορευτεί μαζί μας, προκειμένου να βάλει το δικό του λιθαράκι στην πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Ευάγγελος συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, έτσι ώστε από κοινού να πετύχουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα για τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε.

Βαγγέλη μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Ευστάθιος (Στάθης) Αυγητόπουλος

Ο Ευστάθιος (Στάθης) Αυγητόπουλος  του Ελευθερίου και της Μαργαρίτας,  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιποχώρι και κατοικεί στη Σκύδρα.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κερασιώτη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Απόφοιτος του ΓΕΛ Σκύδρας και  ακολούθως απόφοιτος της Αστυνομικής Σχολής Αθηνών.

Υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας και κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του βραβεύτηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξαιρετική άσκηση των καθηκόντων του.

Με τον Στάθη είμαστε μαζί στον αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης από το 2019, και από τότε μέχρι και σήμερα είναι μέλος  του τοπικού συμβουλίου Λιποχωρίου και έχουμε άριστη συνεργασία.

Ο Στάθης μας, παρά τις δυσκολίες της ζωής του, παρά το τραγικό γεγονός που βίωσε, δεν έπαψε ποτέ να αγαπά το χωριό του, το Λιποχώρι, δεν έπαψε ποτέ να νοιάζεται και να ενδιαφέρεται για τους συγχωριανούς του, δεν έπαψε ποτέ να θέλει περισσότερα για το Λιποχώρι.

Έτσι, με δύναμη ψυχής συνεχίζει και πάλι τον αγώνα του, συνεχίζουμε μαζί και πάλι, συμπορεύεται εκ νέου ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος κοινότητας Λιποχωρίου, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, έτσι ώστε από κοινού να πετύχουμε τα καλύτερα.

Στάθη μου, συνεχίζουμε μαζί και η συμπόρευση αυτή με τιμά προσωπικά, ολόψυχα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365