Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Άλλους δύο υποψήφιους ανακοίνωσε ο Νίκος Παρούτογλου

Δείτε τις αναρτήσεις του υποψηφίου δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε τις αναρτήσεις του υποψηφίου δημάρχου Αλμωπίας:


Μαγγίρη Γεωργία...

Με την Γεωργία αγωνιζόμαστε μαζί από το 2019 αφού αγκάλιασε την προσπάθεια μου από τότε.  Συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα όχι μόνο την εμπιστοσύνη της αλλά και την διάθεση της για προσφορά. 


Ελεύθερος επαγγελματίας και αυτή και θέλει να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην τοπική αυτοδιοίκηση θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας Αλμωπία Ψηλά. 


Γεωργία σε ευχαριστώ και σου εύχομαι καλό αγώνα !


Δήμτσης Χρήστος...

Ο Χρήστος με καταγωγή από το Λουτράκι, ελεύθερος επαγγελματίας και αυτός πήρε την απόφαση να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας Αλμωπία Ψηλά. 


Η γνωριμία μας αρχίζει το 2014 και διέκρινα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πολλές δυνατότητες  αλλά πλέον και εμπειρία. 


Χρήστο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και σου εύχομαι καλό αγώνα!

11 σχόλια:

  1. Στο Λουτράκι κατεβαζεις 2 ατομα που δεν ασχολούνται ουτε με τον τουρισμό,ουτε κ με την γεωργία.Ποιο ειναι το σκεπτικό σου δε καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοπέλα νομίζω είχε μαγαζί με ρούχα στο Λουτράκι και ασχολείται με την λαϊκή αν δεν κάνω λάθος οπότε έχει επαφή με τον τουρισμό όσο για την ενασχόληση με τα χωράφια μήπως είναι καλύτερα να μην έχουν άμεση σχέση γιατί όπως βλέπουμε κάποιοι κάνουν δρόμους και δυκτια εκεί που είναι τα δικά τους χωράφια και αν δεν έχουν άμεση σχέση μήπως αν εκλεγούν ασχοληθούν για το σύνολο και όχι για την πάρτι τους όπως έγινε τα τελευταία χρόνια στο χωριό μου;

      Διαγραφή
    2. Το τρίτο άτομο θα είναι το καλύτερο μπαμ θα τα ξέρει όλα από πρώτο χέρι μην αγχώνεσαι

      Διαγραφή
    3. Πρώτα απ' όλα καλή επιτυχία να ευχηθώ στα παιδια, γιατί είναι εύκολα τα σχόλια από τον καναπέ, πήγαινε να δεις την γλύκα σαν υποψήφιος! Και στη συνέχεια θέλω να σταθώ στο ψηφοδέλτιο του Παρουτογλου στο Λουτράκι, που όσο ανακοινώνονταν ονόματα πάντα κάποιος, της παράταξης προφανώς, σχολίαζε "περιμένετε το μπαμ και περιμένετε το μπαμ!!" Αύριο κλείνουν οι υποψήφιοτητες και αυτό το μπαμ δεν το είδαμε τελικά! Για μένα ειδικά στο τοπικό, δεν θα πω ονόματα, αλλά 1,2 άτομα έχει καλα, τα υπόλοιπα απλά συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο!

      Διαγραφή
    4. Αν το 3ο άτομο εννοεις τον Πασοη, μονο μπαμ δεν είναι!Δεν εχει κατι άλλο να δώσει ο άνθρωπος, δήμαρχος ηταν κ δεν έκανε τίποτα!κ τώρα απο δήμαρχος να πέσει τοσο κ να παει για δημοτικός;;;;

      Διαγραφή
    5. 4.50 μαζί σου, μεγάλο λάθος αν κάνει κάτι τέτοιο!Χώρια που όλο το σόι του είναι υποψήφιοι με τον Μπάτση!

      Διαγραφή
  2. Γιατί τόσο μιρλα κάτω από τους υποψηφίους του παρουτογλου; Φοβάστε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκαβαληστε το καλάμι παρακαλώ οι Παρουτογλικοι! Να φοβόμαστε τι; Ένας όπως τους άλλους θα είναι, τι διαφορετικό έχει από τους άλλους υποψηφίους; Ίσως έχει περισσότερα σχόλια γιατί τα παπαγαλάκια του μιλούσαν για κάτι διαφορετικό στις υποψηφιότητες του και τελικά μια από τα ίδια!

      Διαγραφή
  3. Η επιτυχία σου είναι δεδομένη Γεωργία διότι έχεις πολλές ικανότητες που οι περισσότεροι δε γνωρίζουν. Έχεις πολλές γνώσεις και εμπειρία στη δασοπροστασία, έχεις άμεση επαφή με τους τουρίστες μια και παρέχεις υπηρεσίες αισθητικής και μακιγιάζ οπότε μαθαίνεις από πρώτο χέρι τα αρνητικά που πιθανόν να υπάρχουν ώστε να τα διορθώσεις. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχεις τη διάθεση και τη θέληση να προσφέρεις στον τόπο που ζεις και να συμμετέχεις ενεργά και με όλες σου τις δυνάμεις παρέα με τους συνδημότες σου, μιας και λόγω του επαγγέλματός σου στη λαϊκή αγορά σου δίνεται η δυνατότητα να αφουγκράζεσαι τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Προχώρα δυναμικά και με σεβασμό και η νίκη είναι δική σου, πιστεύουμε σε σένα εμείς που σε γνωρίζουμε, μια γνωστή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365