Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Ο συντοπίτης μας Τσαβδάρης Ευάγγελος ψάχνει συνεργάτη-βοηθο για βοήθεια μέσα και έξω από το σπίτι

Μισθός πολύ καλός

Ο συντοπίτης μας Τσαβδάρης Ευάγγελος ψάχνει συνεργάτη-βοηθο για βοήθεια μέσα και έξω από το σπίτι. Έναν άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει τη ζωη του και να διευκολύνει την συμμετοχή του σε κοινωνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 


Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαβίωση και των δύο θα προτιμηθεί ο ενδιαφερόμενος να είναι γυμναστής, φυσικοθεραπευτής, εργοθεραπευτής, νοσηλευτής παντός τύπου, ή και φροντιστής ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ. Στις ειδικότητες αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ. 


Τοωράριο τίθεται υπό συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο. Δίπλωμα οδήγησης και βασικές δεξιότητες χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Πιθανόν να χρειαστεί μία με δύο εβδομάδες προσαρμογής, οι οποίες θα αποζημιωθούν κανονικά. 


Μισθός πολύ καλός.

Tηλέφωνο επικοινωνίας 693 85 90 774

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365