Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Ο Γιώργος Συλλέκτης υποψήφιος με τον Χρήστο Μπάτση

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Συνεχίζουμε τις ανακοινώσεις των υποψηφίων μας με τον Γεώργιο Συλλεκτη, έναν ακόμη νέο άνθρωπο και γνωστό επαγγελματια  -αγρότη της περιοχής μας Πρόεδρο της Δ.Η. Κ.Ε Αλμωπίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή και τις πολύ καλές εκδηλώσεις που διοργανωσες καθολη την διάρκεια της Ομολογουμένως πετυχημένης θητείας  σου.

Καλή επιτυχία 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365