Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Η Γραμματίκη Αλεξάνδρα υποψήφια με την Μαρία Παπαδοπούλου

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε!!

Η Γραμματίκη Αλεξάνδρα του Αθανασίου και  της Κωνσταντινίδου Αναστασίας υπαλλήλου του Δήμου Σκύδρας στο Βοήθεια στο σπίτι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκύδρα !

Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Λιποχώρι !!

Είναι παντρεμένη με τον Ιορδάνη Βασιλειάδη γιο του Στέφανου Βασιλειάδη πρώην εφοριακού και της Ζαμπίδου Ελένη  μαθηματικός!

Η Γραμματίκη Αλεξάνδρα έχει 2 παιδιά τον Στέφανο και την Αναστασία!

Είναι πτυχιούχος   Πολιτικός μηχανικός ΤΕ!

Είναι πτυχιούχος σχεδιαστικού προγράμματος Autocad και κατέχει και το πτυχίο του ECDL!

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος ! 

Μαζί με τον σύζυγο της ασχολούνται παράλληλα με κατασκευές ξύλου και εικαστικά και είναι πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση στους μικρούς μας φίλους !!

Δραστηριότητες δημιουργικές που μέσα από αυτές θα διευρύνουν τις γνώσεις και την λεπτή κινητική των παιδιών και θα τους ανοίξουν και άλλους ορίζοντες δημιουργίας και αισθητικής!

Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για τη Σκύδρα, την πόλη που την γέννησε και μεγάλωσε, την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365