Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Σάτυρος κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε ανήλικα κορίτσια

 Το αηδιαστικό περιστατικό συνέβη σε μια κεντρική περιοχή των Τρικάλων

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν ένα νεαρό επιδειξία, ο οποίος προκάλεσε σοκ σε κοριτσάκια μικρής ηλικίας στα Τρίκαλα, μπροστά στα οποία κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται και μάλιστα μέρα- μεσημέρι.


Σύμφωνα με το protothema.gr, το αηδιαστικό περιστατικό συνέβη σε μια κεντρική περιοχή των Τρικάλων, όπου περπατούσαν ανυποψίαστα τα ανήλικα κοριτσάκια, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης.


Ξαφνικά, βρέθηκαν μπροστά στον αδίστακτο σάτυρο, ο οποίος άρχισε να αυνανίζεται σε δημόσια θέα, αδιαφορώντας τόσο για τον τρόμο που προκάλεσε στα παιδιά, όσο και για τις οργισμένες φωνές των περαστικών.


Μέσα στην αναστάτωση που προκάλεσε, ο νεαρός δράστης έσπευσε να τραπεί σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί, παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και έσπευσαν στην περιοχή.


Πλέον, εξετάζονται βίντεο από τα γύρω καταστήματα που αναμένεται να βοηθήσουν στην ταυτοποίησή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365