Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ξεσήκωσε τα Ποζαρίτικα ο Βασίλης Τερλέγκας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Για άλλη μια χρονιά, με τον καλύτερο τρόπο άνοιξαν την αυλαία τους τα Ποζαρίτικα.


Στην 23η έναρξη, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, ήταν ο καλεσμένος του Μορφωτικού Συλλόγου Λουτρακίου και με τα τραγούδια του κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, το οποίο για άλλη μια χρονιά βούλιαξε το δημοτικό σχολείο Λουτρακίου.


Πριν τον Βασίλη Τερλέγκα, χορευτικά συγκροτήματα από την Σερβία, την Σλοβακία και την Ρουμανία, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς των χωρών τους.


Παρόν στην εκδήλωση ήταν και αρκετές πολιτικές προσωπικότητες της περιοχής.


Τα 23α Ποζαρίτικα θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

































































































































3 σχόλια:

  1. Μια χαρά ήταν εχθές το βράδυ....αλλά απορούμε σε κάτι....ο σύλλογος ποτέ δεν έχει δώσει απολογισμό για τα έσοδα ή τα έξοδα που κάνει....πάντα λένε ότι μπαίνει μέσα οικονομικα από τις εκδηλώσεις ..... .με τι πόρους το συνεχίζουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το φεστιβάλ μήπως? Και πιθανών πολλές μπυρες τις παίρνουν απο τότε πολύ ποιό οικονομικά + ο,τι ειναι χορηγό,και ισως δινει καμια παλέτα σαν χορηγεία..Αλλη τιμη θα σου κανει για 5.000 μπυρακια και αλλη για 30.000 μπυρακια.

      Διαγραφή
  2. Είχα πιεί 2 φρέντο εχθές και δεν με έπερνε ο ύπνος με τίποτα! Ευτυχώς πήγα εκεί και κοιμήθηκα όρθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365