Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Δήμος Έδεσσας: Τους υποψήφιους του στην Καρυδιά ανακοίνωσε ο Γιάννης Μουράτογλου

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Καρυδιάς

Οι υποψήφιοι της «Συνεργασίας Ευθύνης» στη Δημοτική Κοινότητα Καρυδιάς, που περιλαμβάνει τους οικισμούς Καρυδιάς και Κερασιάς, είναι μία νεανική ομάδα, με αγάπη για τον τόπο μας και διάθεση να συνδράμουν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών τους.


✓ Βυρώζη Ελένη

✓ Καραμπάση – Φαρμούζη Ελένη

✓ Παρίσκου Αναστασία

✓ Σαλαμάνη Θεοδώρα

✓ Σφέτκος Γιώργος

✓ Τράιος Ιωάννης

✓ Χριστογεωργίου Δημήτρης

Καλή επιτυχία!

 

Γιάννης Μουράτογλου

Υπ. Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365