Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Η Λίτσα Κουβάτση υποψήφια με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ

Η Ευαγγελία (Λίτσα) Κουβάτση είναι ελεύθερη επαγγελματίας από το Λυκόστομο.


Πολύτεκνη μητέρα και ενεργός πολίτης, καθώς είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου «Λυκόφως» του χωριού της, Γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομάδας «Θύελλα» Λυκοστόμου και πάντα στην πρώτη γραμμή κάθε εθελοντικής προσπάθειας.


Αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφια στην Τ.Κ. Λυκοστόμου, θέλοντας να συνεχίσει να προσφέρει στο χωριό της και μέσα απ' την τοπική αυτοδιοίκηση.


Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365