Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ο Λάζαρος Γαρατίδης υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Ο Λάζαρος Γαρατίδης με καταγωγή από την Φούστανη , είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς στην αυτοδιοίκηση.Διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ.Φούστανης από το 2011 έως το 2019. Έργα αγροτικής οδοποιίας και άρδευσης πραγματοποίησαμε την περίοδο 2014 -2019 και επίσης εξασφαλίσαμε 80.000 ευρώ για την ύδρευση του χωριού.Φωτίσαμε την παραποτάμια όχθη και ανακαινί1σαμε το κοινοτικό κατάστημα.


Διαχρονικά είναι ένας ενεργός πολίτης που αγαπά τον τόπο μας και θέλει να προσφέρει.


Γι' αυτό, αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Φούστανης.


#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365