Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Σοκ: Γιος επιτέθηκε άγρια στον πατέρα του με γεωργικό εργαλείο

Η Αστυνομία Κύμης προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του γιου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κύμης στην Εύβοια από το αιματηρό περιστατικό που ήρθε στο φως και αφορά υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. 


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών φαίνεται πως αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του έξω από το σπίτι του. Πιο συγκεκριμένα, ο γιος κρατώντας ένα γεωργικό εργαλείο τραυμάτισε τον πατέρα του στην κοιλιά και το κεφάλι.


Ο ηλικιωμένος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κύμης. Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον ηλικιωμένο και του έκαναν έξι ράμματα, σύμφωνα με το evima.gr


Η Αστυνομία Κύμης προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του γιου.


Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο λόγος που ο γιος επιτέθηκε άγρια στον πατέρα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365