Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Αγιασμός στον ΑΣ Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ)

Δείτε φώτο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του ΑΣ Γιαννιτσά παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού team των παικτών και φίλων της ομάδας, για τη νέα σεζόν.


Το παρών έδωσαν η βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάθης Φουντουκίδης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Στάθη Καστερίδη, κ. Αναστασία Μαυρίδου.

Δείτε φώτο:








5 σχόλια:

  1. Βρε τι κάνουν οι εκλογές όλοι στο πόδι για την καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρος ερασιτεχνικών σωματείων19 Αυγούστου 2023 στις 12:59 π.μ.

    Ας πει κάποιος τον τερματοφύλακα να ξεφορτώσει λίγο μαγκιά.. Δελιχατζης δεν μπορείς αγόρι μου γύρνα το στο μπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρος ερασιτεχνικών σωματείων19 Αυγούστου 2023 στις 2:21 μ.μ.

      Τερματοφύλακας για χατμπολ ίσως..για ποδόσφαιρο λίγο δύσκολα... Και εσύ που το έγραψες αυτό πάρε μια μπάλα βραστή και μύρισε την μετά μυρωδιά Ε μυρωδιά...

      Διαγραφή
  3. Που είναι τα Γιαννιτσά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365