Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Σαββίδης Σταύρος υποψήφιος με την Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας

Ο Σαββίδης Σταύρος του Στέφανου και της Αντωνίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πετριά όπου και κατοικεί!

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασκεί το επάγγελμα Υπηρεσιών εργολάβου καθαριότητας !

Έχει εργαστεί πάνω στο αντικείμενο της καθαριότητας στην Γερμανία και γνωρίζει άπταιστα την Γερμανική γλώσσα!!

Η φύση της συγκεκριμένης δουλειάς του στο εξωτερικό τον όπλισε με εμπειρίες και ερείσματα για τους τρόπους διατήρησης μιας καθαρής πόλης ! 

Γνωρίζει τα προβλήματα της καθαριότητας και είναι μάχιμος στο να τα επιλύσει !!

Στις τελευταίες Εθνικές εκλογές ο Σαββίδης Σταύρος ήταν υποψήφιος βουλευτής Πέλλας με το κόμμα ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ της Αφροδίτης Λατινοπούλου! 

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας, τον Δήμο που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Πετριάς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365