Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Τσαπτσάκης Βασίλειος Υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της δημάρχου Σκύδρας

Ο Τσαπτσάκης Βασίλειος του Μιχαήλ και της Αναστασίας, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Σκύδρα.


Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Χαραλαμπίδου, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Αναστασία και τον Μιχάλη.


Στο επάγγελμα είναι μηχανολόγος και αγρότης. 


Ως μηχανολόγος εργάστηκε στην Εταιρεία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο από το 1979 ως το 2011, απ΄ όπου συνταξιοδοτήθηκε. 

Εκπροσώπησε τους εργαζόμενους ως εκλεγμένος συνδικαλιστής στο ΔΣ του Σωματείου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου και αντιπρόσωπος στην ΓΣΕΕ. 


Από το 2007 κατοικεί μόνιμα στη Σκύδρα και ασχολείται με την γεωργία.


Ο Βασίλης το 2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της ελλάσονος αντιπολίτευσης και ακολούθως ανεξαρτητοποιήθηκε.


Διετέλεσε αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου μας.


Ο Βασίλης ενώνει τις δυνάμεις του με τις δικές μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας και για τους ανθρώπους μας.


Συμπορεύεται λοιπόν ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.


Βασίλη μου, συνεχίζουμε μαζί, η συμμετοχή σου στη μεγάλη μας ομάδα με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365