Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Αλμωπία: Φωτιά σε δύσβατη περιοχή πάνω από το Άνω Λουτράκι, κοντά στα σύνορα (ΦΩΤΟ)

Δείτε το σημείο της φωτιάς

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πιθανολογείται από κεραυνό, σε πολύ δύσβατη περιοχή, στο βουνό πάνω από το Άνω Λουτράκι Αλμωπίας, κοντά στα σύνορα της χώρας μας με τα Σκόπια, στην περιοχή Σοκολ(κορυφή Γεράκι), σε υψόμετρο πάνω από 1.800 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής(χαράδρα), δεν μπορούν να προσεγγίσουν Πυροσβεστικές δυνάμεις, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης.

Στο βουνό βρίσκονται Πυροσβεστικά οχήματα, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να πλησιάσουν την φωτιά, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας και ανάλογα με την κατάσταση, δεν αποκλείεται να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Δεν απειλείται κάποια κατοικημένη περιοχή!

Στις παρακάτω φωτο βλέπετε περίπου το σημείο που βρίσκεται η φωτιά:




2 σχόλια:

  1. Εχουμε κανένα νέο για το συμβάν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παση θυσια προστατεύουμε τα βουνά μας...μονό αυτα μας έμειναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365