Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Η Κυριακή Μυλοπούλου υποψήφια με τον Χρήστο Μπάτση

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Καλωσορίζω στην ομάδα του Εδώ ζούμε για το τοπικό της Αριδαίας την Κυριακή Μυλοπουλου, εκλεγμένη και μέλος του τοπικού συμβουλίου και εκ νέου υποψήφια. 

Άνθρωπος με όρεξη και αγάπη για τον τόπο όπου ζει. 

Άνθρωπος της προσφοράς συνεχίζει, γιατί θέλει να υπάρξει ολοκλήρωση και συνέχεια στα μεγάλα έργα που θα αναβαθμίσουν την Αριδαία.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή. 

Μαζί έχουμε να κάνουμε πολλά 

Εμείς απλά ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 

Καλή επιτυχία

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365