Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ανείπωτη τραγωδία: Πληροφορίες για δεκάδες απανθρακωμένους μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν πυροσβέστες όταν εντόπισαν στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο δεκάδες νεκρούς ανθρώπους. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr έχουν καταμετρηθεί 26 νεκροί μετανάστες οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Δευτέρα (21/08/2023) στο πυκνό δάσος της Δαδιάς. 


Να σημειωθεί ότι όπως έχει μεταδώσει το newsit.gr οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού για να αναχαιτίσουν και την παραμικρή προσπάθεια παράτυπων μεταναστών, να περάσουν στη χώρα μας.

2 σχόλια:

  1. κρίμα για τους ανθρώπους αλλά η Ελλάδα έχει γίνει σουρωτήρι στην κατά τα άλλα δεξιά κυβέρνηση που διακηρύσσει πως τα σύνορα φυλάσσονται.
    Η Μύκονος και το Κολωνάκι μόνο φυλάσσονται κύριοι της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365