Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Μεταγραφικό “μπαμ” με Τάσο Σιδέρη

Μεταγραφικό “μπαμ” με Τάσο Σιδέρη

Σπουδαίο μεταγραφικό μπαμ από τον Άρη Αμπελειών, που δια μέσου της διοίκησης του Στάθη Τσαρτσαράκη, ανακοίνωσε την απόκτηση του χαρισματικού αμυντικού Τάσου Σιδέρη.

Ο 26χρονος αμυντικός υπέγραψε στους κιτρίνους και ασφαλώς η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για τα μετόπισθεν, ενώ παρότι αμυντικός σκοράρει συχνά, αν δούμε τις επιδόσεις του κάθε χρόνο, ενώ πέρσι με την φανέλα της Νίκης Αξού πέτυχε 5 τέρματα.

Ένας παίκτης που παρά τις υψηλά οικονομικές προτάσεις που είχε από ομάδες Γ’ Εθνικής Α1 και Α’ Κατηγορίας, προτίμησε τον Άρη Αμπελειών, όπου θα αγωνιστεί παρέα με παιδιά που γνωρίζει και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Αμπελειών που έχει στο παλμαρέ του δύο ντάμπλ με Δόξα Μαυροβουνίου και Εθνικό Γιαννιτσών, πέρσι όπως προείπαμε αγωνίστηκε στην Νίκη Αξού και παλιότερα ακόμη σε Δόξα Π. Μυλοτόπου, Μ. Αλέξανδρο Πέλλας, Απόλλων Κρ. Βρύσης.

18 σχόλια:

  1. Καθαρά δίκη του απόφαση
    Από μικρό παιδί Αμπελειες ήταν
    Εχω ακούσει οτι η Αμπελειες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μεγάλου τερματοφύλακα που θα κάνει μπαμ (πολύ μεγάλου όμως ίσα με 47 χρόνων).τον παίρνει από τς χέρια μεγάλων ομάδων που τον διεκδικούσαν αλλά δεν έχουν τελειώσει προς το παρόν οι πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πονάει επειδή έφαγες άκυρο λογικά

      Διαγραφή
    2. 11:37 εσενα σε ποναει και τσουζει....επειδη ειπε μια αληθεια!!

      Διαγραφή
  2. Πολλά μπράβο στην διοίκηση... ο καλύτερος στόπερ του νόμου... Καλή πορεία με πολλές νίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι είναι καλός ναι...... Αλλά ο καλύτερος ούτε να το διανοηθείς!!!

      Διαγραφή
  3. Έπρεπε να έπαιζα Τζόκερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά γίνονται αν έρχονται καποιοι πολυ κοντα στα αποδυτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερος παίχτης του νόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσό πολύ πονά έχετε ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τάσο όσο καλός παικτης είσαι τόσο χανεις σε προσωπικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12k στους ξενους και στα παιδια του χωριου μακρυα.. Σε 2 χρονια ξανα θα μας ψαχνετε αλλα δεν θα μας βρισκεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η προσωπικοτητα του ανθρωπου φαινεται στις επιλογες του καθενος,ερχομενομενος στις αμπελιες ανεβαζει τον πηχη ψηλα για τον εαυτο του και για την ομαδα. Αν δεν ειχε προσωπικοτητα θα πηγαινε κρυα βρυση,γιαννιτσα και λυκοστομο που ειναι ετοιμες ομαδες να παρουν πρωταθλιμα στην α1.
    Εχει παρει τοσα πρωταθληματα και κυπελλα κ απλα ηρθε στις αμπελιες σε μια υγειης ομαδα που θα πρωταγωνιστησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θα είσαι μάλλον από άλλο ανέκδοτο..Όπου πάει η αγία τριάς εκεί θα πάει κ αυτός...Ας πήγαιναν οι άλλοι οι τρείς σε άλλη ομάδα, και θα σου έλεγα εγώ αν ερχόταν στις Αμπελιες...Ούτε από έξω θα περνούσε...Υ.Γ Σε λίγο θα έρθει και ο τέταρτος τις παρέας..Ο κόσμος το 'χει τούμπανο,και εσύ κρυφό καμάρι...Για αυτό άστο..Δεν μασάει η κατσίκα αραμπα....Γκεκεεε;;;

      Διαγραφή
    2. Λογικα η κρυα βρυση και τα γεννιτσα...θα παρουνε πρωταθλημα....αχ φιλε μου....!!

      Διαγραφή
  10. Σε οποια ομαδα παει τους κανει μαγκες δοιηκησεις κ παιχτες!τασο ψυχαρα εισαι παιχταρας κ σε ζηλευουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την βρασω τετοια μαγκια....με συχγωρεις!!!

      Διαγραφή
  11. ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΚΟΠΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.. ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365