Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Η Ζωή Διαμαντοπούλου υποψήφια με τον Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Η Ζωή Διαμαντοπούλου  κατάγεται από τα Καλύβια όπου και ζει με την οικογένειά της.


Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


 Κατέχει Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Διδακτορικό στη Σχολική Ψυχολογία. 


Έχει πιστοποίηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και στο σύστημα Γραφής και Ανάγνωσης Τυφλών Braille.


Είναι νυν μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα «Δημιουργική Γραφή – Συγγραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τμήματος Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής.


Είναι μέλος της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ν.Πέλλας, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.


Είναι εγγονή του αείμνηστου Ευστρατίου Διαμαντόπουλου,που διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων επί τρεις τετραετίες απ' όπου κληρονόμησε και την αγάπη για την τοπική αυτοδιοίκηση και  την ενασχόληση  με τα κοινά. 


Αγαπά πάρα πολύ το χωριό της και θέλει να διεκδικήσει τα καλύτερα για τα Καλύβια και τους συγχωριανούς της, γι αυτό και συμπορεύεται ως υποψήφια τοπική σύμβουλος της κοινότητας Καλυβίων με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.


Ζωή μου, σε καλωσορίζω στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά και με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς βλέπω ότι οι νέοι μας, αξιόλογοι και ορεξάτοι, μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για το καλό του τόπου μας!


 Ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365