Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Από την Πέλλα στην συμπρωτεύουσα

Από την Πέλλα στην συμπρωτεύουσα

Μεταγραφών συνέχεια για την Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη η οποία προχώρησε σε περαιτέρω ενίσχυση. Ο Γιώργος Τσιντονίδης που έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Πατριαρχείο Γιαννιτσών και Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας (Α1) ήρθε στην Θεσσαλονίκη για χάρη της Αναγέννησης.


Τα πρώτα του λόγια

Είχα στόχο για μια ομάδα στην Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας την καριέρα μου, ποσό μάλλον σε μια τέτοια ομάδα με τέτοιο Όνομα που ξεχωρίζει για την πορεία της τα τελευταία της χρόνια! Εύχομαι να έχουμε όλοι μια πανέμορφη σεζόν και να πιάσουμε τους στόχους που μου έθεσε η διοίκηση!


 Πηγή:goalpress.he 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365