Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Μεγάλο deal ο Ν. Πυρσός Πετριάς

Μεγάλο deal ο Ν. Πυρσός Πετριάς

Τον επί σειρά ετών δεινό σκόρερ των γηπέδων της Πέλλας και όχι μόνο, ανακοίνωσε ο Ν. Πυρσός Πετριάς. 

Ο Μάκης Καρυπίδης μετακομίζει από το Ροδοχώρι Ημαθίας έρχεται μετά Βαΐων και Κλάδων στον Πυρσό για να βάλει την σφραγίδα του στην επιθετική γραμμή και να δώσει άλλον αέρα στην νέα του ομάδα. Όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Μάκης Καρυπίδης, καθώς έχει περάσει από αξιόλογες ομάδες μεταξύ των άλλων από Εδεσσαικό, Απόλλων Κρ. Βρύσης, Άρη Πρ. Ηλία, Δόξα Μαυροβουνίου, Μ. Αλέξανδρο Αρσενίου, Αναγένηση Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365