Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Αλμωπία: Ριψοκίνδυνες κόντρες νεαρών με μηχανάκια - Έλεγχοι της αστυνομίας σε δίκυκλα στην Αριδαία

Ριψοκίνδυνες κόντρες νεαρών με μηχανάκια
Οι κόντρες με μηχανάκια και οι αυτοσχέδιοι αγώνες καλά κρατούν τα βράδια σε διάφορες περιοχές της Αλμωπίας, παρά το γεγονός πως τους τελευταίους δύο μήνες στην περιοχή μας έχουν γίνει τρία σοβαρά τροχαία με μηχανάκι, με ένα θάνατο(έξω από τους Προμάχους) και τέσσερις τραυματισμούς(έναν έξω από τους Προμάχους, έναν στην Σωσάνδρα και δύο στους Τσάκους).

Χθες το βράδυ σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aridaia365, στον δρόμο Γαρεφείου - Δωροθέας, στο ύψος που βρίσκονται τα πλατανάκια της Σωσάνδρα, παρουσία περίπου 30 νεαρών ατόμων, κάποιων εκ των οποίων και ανήλικων, πραγματοποιήθηκαν ριψοκίνδυνες κόντρες με μηχανάκια.
Σε ένα δρόμο με μηδαμινό φωτισμό και κακό οδόστρωμα κάποιοι νεαροί παίζουν την ζωή τους κορόνα - γράμματα για να αποδείξουν σε κάποιους άλλους ότι έχουν πιο γρήγορο μηχανάκι.

Έλεγχοι της αστυνομίας σε δίκυκλα στην Αριδαία

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής άντρες του Α.Τ. Αλμωπίας πραγματοποιούσαν ελέγχους σε δίκυκλα και μάλιστα έπεσαν και καμπάνες.

5 σχόλια:

  1. Αλμωπια το βασίλειο του χάους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 40 πέρασαν της κοπέλας και το κράτος έχει πέσει σε βαθιά χειμερία νάρκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόνο κέρδη έχει η κοινωνία απο τον έλεγχο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γονείς δεν ξέρουν γιατί 'εγιναν γονείς...ακόμα το ψάχνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι γονεις να κανουν την δουλεια τους και η αστυνομια την δικια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365