Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Αθλητική Ακαδημία Γαλατάδων - Την προσθήκη του Αβραάμ Ζημπίδη στο τεχνικό team

Αθλητική Ακαδημία Γαλατάδων

Την προσθήκη του Αβραάμ Ζημπίδη στο τεχνικό team της ομάδας ανακοίνωσε η Αθλητική Ακαδημία Γαλατάδων, με τον Γιαννιτσιώτη προπονητή να πλαισιώνει τον Τάσο Τσελεπή και να έχουν την ευθύνη της Ακαδημίας.


Ανακοίνωση αθλητικής Ακαδημίας Γαλατάδων:

Οι εγγραφές ξεκίνανε από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου 2023 !!!

Θερμή παράκληση να γίνουν έγκαιρα οι  εγγραφές γιατί οι ακαδημίες μας θα δηλωθούν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα των ακαδημιών της ΕΠΣ Πέλλας !!!! 

Προπονητές ακαδημιών 

Αναστάσιος Τσελεπής.

Αβραάμ Ζημπίδης.

Καλη ποδοσφαιρική χρόνια στις ακαδημίες μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365