Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Εκκενώνεται προληπτικά το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης – Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες

Σε προληπτική εκκένωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης προχωρά η διοίκηση του νοσοκομείο λόγω τη μεγάλης πυρκαγιάς.


Η εκκένωση γίνεται προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα και διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά που τυχόν μεταφερθούν λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς αλλά και για πιθανή εντολή εκκένωσης που μπορεί να δοθεί και να χαθεί πολύτιμος χρόνος για τη ασφάλεια και τις ζωές των ανθρώπων.


Η προληπτική εκκένωση των νοσοκομειακών κτιρίων γίνεται προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια, ασθενείς, συνοδοί, επισκέπτες, φοιτητές και εργαζόμενοι του νοσοκομείου, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Ασθενοφόρα και λεωφορεία βρίσκονται στο νοσοκομείο προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια οι ασθενείς στους οικείους τους, σύμφωνα με το focustonevro.gr.


Δείτε φωτογραφίες από το focustonevro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365