Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Έχουν ψηφίσει έως τώρα 100.000 μέλη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, απροσδόκητα μεγάλη συμμετοχή

Η Κουμουνδούρου δεν είχε προβλέψει τόσο εντυπωσιακή συμμετοχή

Εξαιρετικά μεγάλη και πέρα από κάθε προσδοκία αποδεικνύεται η συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ίσως φέρει μεγάλες ανατροπές στα έως τώρα κομματικά δεδομένα.

Η Κουμουνδούρου δεν είχε προβλέψει τόσο εντυπωσιακή συμμετοχή της κοινωνίας και σύμφωνα με τον ρυθμό που ψηφίζουν μέχρι στιγμής οι ψηφοφόροι, αναμένεται ο αριθμός να ξεπεράσει αρκετά τις 100.000 έως το τέλος της διαδικασίας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχουν ψηφίσει τουλάχιστον 100.000 άτομα σε 527 εκλογικά τμήματα έως τις 17:00 το απόγευμα, εκ των οποίων το 25% είναι νέα μέλη.


Επομένως αν συνεχιστεί έτσι μέχρι και τις 20:00 που κλείνουν οι κάλπες, τότε οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 120.000 ψηφοφόρους. Και οι πέντε υποψήφιοι έχουν ασκήσει τα εκλογικά τους καθήκοντα και αναμένουν τα αποτελέσματα.


Οι ουρές συνεχίζονται στα εκλογικά τμήματα, καθώς τα μέλη που θέλουν να ψηφίσουν είναι πολλά. Τα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 10 το βράδυ. Αν θα υπάρξει νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα ή θα πάμε για νέα ψηφοφορία στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365