Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλη

Το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλη

Γλεντάει για ένα διήμερο η Καλή, με την εκδήλωση να λαμβάνει χώρα στον χώρο εκδηλώσεων Καλής και στο Λαϊκο Παραδοσιακό Γλέντι της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, της Νίκης Καλής. 

Τα αηδόνια του πενταγράμμου Μαρία και Βενετία υπόσχονται μια βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη, όλων των παρευρισκομένων στην εκδήλωση.

Ο γνωστός Άγγελος Τσακνάκης στο κλαρίνο μαζί με τον Κώστα Ηλίου στο τραγούδι αναμένεται να σφραγίσουν με την μουσική τους την λαμπερή εκδήλωση στις 13 του Σεπτέμβρη, ενώ την επόμενη στις 14 Σεπτέμβρη αναλαμβάνουν δράση ο Γρηγόρης Σταφυλάς στο κλαρίνο και ο Κώστας Φιουνίδης στην Λύρα και στο τραγούδι.

Γλεντάμε και ενισχύουμε τον σύλλογο.!!!

2 σχόλια:

  1. Στο χωριό μου δεν χάθηκε το κέφι για γλέντι αλλά δυστυχώς χάθηκε η ηθική ο σεβασμός και η ανθρωπιά! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. ο χορός έπρεπε να ακυρωθεί για φέτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κρατάς τις απόψεις για τον εαυτό σου χωρίς να επηρεάζεις την κοινή γνώμη κύριε ηθικέ. Δεν θα σε φέρει κανένας με ζόρι στις εκδηλώσεις, δεν θέλεις δεν πας. Άντε και γεμίσαμε δάσκαλους ηθικής εδώ πέρα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365