Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Οι Αφοί Τομπάζη στον Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας

Οι Αφοί Τομπάζη στον Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας
Δύο ακόμη μεταγραφές για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Πέλλας, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Τομπάζη, που αγωνίζεται στην μεσαίος γραμμή κυρίως από δεξιά και με προϋπηρεσία σε Εθνικό Γιαννιτσών, Πατριαρχείο και Μακεδονικό Πολυπέτρου.

Επίσης αποκτήθηκε και ο αδερφός του Τάσος Τομπάζης, που αγωνίζεται στην άμυνα κυρίως σαν δεξιός οπισθοφύλακας και έρχεται από τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος κι η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας τους καλωσορίζουν στην ομάδα και τους εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365