Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Χωρίς πιστοποιητικό ο Αλμωπίας Αριδαίας - Δεκτό το αίτημα 15 παικτών της ομάδας για αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής

Αναλυτικά

Δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής ο Αλμωπός Αριδαίας.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Αλμωπό Αριδαίας.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η ΕΕΑ μάλιστα έκανε δεκτό το αίτημα 15 παικτών της ομάδας της Πέλλας για αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.


Αναλυτικά:

Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2:

ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020

Aιτήσεις των αθλητών Κωνσταντίνου Τεντζέρη, Δημητρίου Πόποβιτς, Βασιλείου Παπαδόπουλου, Δημητρίου Σουλιώτη, Βασιλείου Πέλκα, Εμμανουήλ Οικονομάκη, Θεμιστοκλή-Αθανάσιου Πατρινού, Γεωργίου Μακρυδάκη, Γεωργίου Μανωλάκη, Δημητρίου Ασλαμπάλογλου, Θωμά Τσιμπούκα, Γεωργίου Σουρνάκη, Παύλου Έππα, Ευάγγελου Κέρθι και Ραφαήλ Γιαλαμούδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 

ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

22 σχόλια:

  1. αντί να στηρίξει η περιοχή της Αλμωπίας την ομάδα..την διαλύσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσό να στηρίξει ρε φιλε κάθε φορά να είναι γεμάτο το γήπεδο πάλι τίποτα δεν θα βγει τα έξοδα είναι τεράστια ο κόσμος πεινάει άλλη όρεξη δεν είχε να βάλει λεφτα στον αλμωπο

      Διαγραφή
    2. Ποιός την διέλυσε;

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατι αντ' αυτου την τρεχαν με διάφορα πικροχολα σχόλια.

      Διαγραφή
    4. Για ποιον λογο να την στηριξουμε? 20.000 παιρνει απο λουτρα.Χιλιες φορες να μοιραζοταν ισοποσα σε ολες τις ομαδες της Αλμωπιας και να βλεπουμε τοπικο,να χαιρονται τα παιδακια της περιοχης.

      Διαγραφή
    5. Ποιοι διέλυσε την ομάδα; Αυτοί πού πανηγύριζαν, ενώ χρωστούσαν της μιχαλους; Γιατί έφυγε ο Γάτσος; Γιατί δεν έδωσαν την ομάδα σε αυτούς που ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι;
      Που είναι αυτοί τώρα; Πήδηξαν από το καράβι.
      Ξέρεις ότι ένας εκεί μέσα , δεν συμφωνούσε η ομάδα να δοθεί σε κάποιον γιατί αυτός ο κάποιος, δεν τον είχε πάρει τηλέφωνο;
      Έκαναν τον αλμωπο τσιφλίκι τους και τώρα φταίνε άλλοι;
      Όχι , η διάλυση του Αλμωπου έχει ονοματεπώνυμο

      Διαγραφή
  2. Οπότε ας παίξει τοπικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν σκέφτονται όλοι σαν κι εσένα τότε που να στεριώσει η ομάδα, αντί να χαίρεστε για μία ομάδα που έπαιζε σε τέτοια κατηγορία εσύ καί οι όμοιοι σου την κυνηγάτε απο την αρχή και νομίζω ότι μάλλον εσύ δεν αγάπησες ποτέ την ομάδα γι αυτό καλό είναι να το βουλώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κάποιοι στήριζαν πραγματικά την ομάδα κι όταν λέω πραγματικά το λέω με όλοι τη σημασία της λέξης και τι εννοώ στήριξη πρώτα πρώτα θα έπρεπε όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες αν είχαν δώσει έστω καί απο 100 και 200 ευρώ δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο η ομάδα,το γήπεδο θα έπρεπε να είχε γεμίσει από τις διαφημίσεις αυτό θα σήμαινε χορηγία και στήριξη που δεν την είχε και το άλλο ήταν ότι υπήρχε μια γκρίνια απο κάποιους για την έγκριση κάποιον χρημάτων προς την ομάδα από τον Δήμο??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό για να γίνει θα πρέπει ο δήμος τις δουλειές να τις δίνει εδώ στις μικρομεσαιες και όχι στην Σάμο

      Διαγραφή
  5. Μία παράκληση μην τα βάλει κανείς με τους παίκτες γιατι είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι πραγματικά για όλη αυτή τη κατάσταση.Υπήρχε μια ομάδα πέρυσι που όλοι μιλούσαν και φοβόντουσαν πως θα την αντιμετωπίσουν.Παλέψαμε,ματώσαμε για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο πάνω γίνεται.Το καταφέραμε.Χωρίς χρήματα,χωρις τα απαραίτητα που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.Όλα αυτά έγιναν όμως απο το παρεάκι που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια.Βοηθήστε την ομάδα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις φίλε όντος ήταν παρεάκι και έπαιξαν δίχως γκρίνιες γιατί δεν πλήρωναν τα παιδιά, έχεις και κάποιους οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής όπου αντί να αγκαλιάσουν την ομάδα εχθρευοταν αυτην τυφλα να έχουν οι εχθροί.

      Διαγραφή
  7. Αν όλοι όσοι χαιρεστε με αυτό που έγινε και είστε από την αλμωπια πραγματικά ντρέπομαι αντί να έχουμε μια ομάδα που να την στηρίζουμε όλοι πηγαιναμε στο γηπεδο οι ίδιοι κάθε Κυριακή και υπήρχαν οι επίσης ίδιοι που στεναχωριοντουσαν όταν κέρδιζε η ομαδα...ΑΙΝΤΕ ΑΛΜΩΠΑΡΑ ανεξάρτητα την κατηγορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έστω και τώρα ας βοηθήσουμε με ότι μπορεί ο καθένας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοί να βοηθήσουν φίλε αυτοί πολεμούν την ομάδα και άλλοι χαίρονται,δεν βλέπεις τι γράφει ο άλλος για τις 20.000 χιλιάδες λες και τις έδωσε σε εχθρούς αυτοί είναι οι άνθρωποι της περιοχής κρίμα ο κόπος των παιδιών που έκαναν το παν για να κρατηθεί η ομάδα στην σούπερ λιγκ 2.

      Διαγραφή
  9. Πλεον δεν ειναι ΠΑΕ...μην μηλατε πια για ΠΑΕ σκετο almopos f.c!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντίο, αντίο θέλατε και Α2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο μίσος και κακία μπωρει να έχει κάποιος που δεν ξέρω εάν είναι κι απ'την περιοχή???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365