Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν είχε αυτοκίνητο ο 68χρονος δολοφόνος στον Πειραιά και τσακωνόταν διαρκώς για το πάρκινγκ

«Επιτέλους τον έφαγα τον π...»

Προθεσμία έλαβε από τον Εισαγγελέα για να απολογηθεί ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Ένας 68χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό αργότερα από μαρτυρίες περιοίκων είχε συχνούς διαπληκτισμούς τόσο με εργαζόμενους στο πάρκινγκ όσο και με άλλους γείτονες για τις θέσεις παρκαρίσματος, σκότωσε εν ψυχρώ έναν 39χρονο.


Σύμφωνα με κατοίκους στη γειτονιά, ο 68χρονος δεν είχε αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά, διαρκώς ήταν σε προστριβή με περιοίκους για το παρκάρισμα και μάλιστα από διάφορους διαπληκτισμούς είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο.


«Επιτέλους τον έφαγα τον π...»

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ασήμαντη αφορμή, με τον δράστη και το θύμα να γνωρίζονται από καιρό. Σύμφωνα με μάρτυρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς. Ο 68χρονος δράστης φέρεται να είχε πρόβλημα με τον θόρυβο από τη λειτουργία του πάρκινγκ.


Ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε στο πάρκινγκ με καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά την πράξη του φώναζε «επιτέλους τον έφαγα τον π...».


Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το θύμα μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365