Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ν. Παρούτογλου: Σας καλώ στην μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου. Στην μεγάλη νίκη της παράταξης μας “Αλμωπία ψηλά” (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό το γεγονός, ότι σε ένα μικρό διάστημα λίγων εβδομάδων, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο πρωτοφανείς για τα χρονικά της Αλμωπίας συγκεντρώσεις, στο δασάκι στις 18 Ιουνίου και και στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, χθες Κυριακή στις 7.00' μπροστά από το εκλογικό του κέντρο.


Να υπενθυμίσουμε επίσης και την πολιτική ομιλία μεσοβδόμαδα, στο επίσης κατάμεστο Ξενιτίδειο.

Είναι προφανές λοιπόν, ότι ολοκλήρωσε έναν καθοριστικό κύκλο εντυπωσιακών πρωτοβουλιών, που διαμόρφωσαν  κλίμα ικανοποίησης, καθώς  και βεβαιότητας νίκης.


Αντικειμενικοί παρατηρητές σχολίαζαν ότι, οι αλλεπάλληλες εκδηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου, πιστοποίησαν την αίσθηση υπεροχής στις εκλογές της 8 Οκτώβρη.

Με μία εκπληκτική και ταυτόχρονα μεγαλειώδη εκδήλωση, ο Νίκος Παρούτογλου εν μέσω χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού έθεσε τον οδικό χάρτη της επόμενης μέρας της Αλμωπίας, ο οποίος θα είναι ανθρωποκεντρικός, μακριά από προκαταλήψεις, ιδεοληψίες και πελατειακές σχέσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του ,

“Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας εδώ σήμερα. Είναι κυριολεκτικά συγκλονιστική. 

Νιώθω πραγματικά συγκινημένος, γιατί βλέπω όλους εσάς εδώ μπροστά μου να έχετε ένα κοινό χαρακτηριστικό χαραγμένο στο βλέμμα σας. 

Την ελπίδα. 

Την ελπίδα πως αυτός ο τόπος μπορεί να τα καταφέρει,

Μπορεί να γίνει καλύτερος. 

Και θα τα καταφέρει. Και αυτό από μόνο του φίλες και φίλοι  είναι μία πραγματική νίκη.”


Απευθυνόμενος στους συνεργάτες του με σεβασμό, τόνισε:


«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και τους 256,που μου δώσατε την ευκαιρία να ηγηθώ αυτής της δημιουργικής προσπάθειας και να σας διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας».


«Η επόμενη μέρα θα μας βρει δίπλα στον πολίτη για κάθε πρόβλημα, για κάθε σκέψη, για κάθε οικογένεια που μας χρειάζεται.


Γιατί εμείς εκπροσωπούμε κάτι διαφορετικό, είμαστε η ομάδα που οδηγεί στο μέλλον, είμαστε η ομάδα που δημιουργεί, είμαστε αυτοί που την επόμενη μέρα θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε όλους.»

Στη συνέχεια και αφού τους κάλεσε στο βήμα προσφωνώντας τους προσωπικά,  μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος λέγοντας :


" Πάμε να ανατρέψουμε παθογένειες που κρατάνε τον Δήμο καθηλωμένο.


Πάμε να ανατρέψουμε τις πρακτικές του πολίτη ομήρου.


Πάμε να ανατρέψουμε την αθλιότητα των διμήνων.


Πάμε να ανατρέψουμε την εικόνα εγκατάλειψης των χωριών.


Πάμε να ενισχύσουμε την αυτονομία των προέδρων.


Πάμε για τον σύγχρονο Δήμο, επικεντρωμένο στον πολίτη και την καθημερινότητα.»


Κλείνοντας ευχαρίστησε το κοινό για την θερμότατη παρουσία του καλώντας όλους τους πολίτες να δώσουν το βροντερό παρόν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για μία μεγάλη νίκη. 


“Φίλες και φίλοι,


Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ απόψε.


Είναι πραγματικά τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα σας σε αυτή τη στιγμή της ιστορίας.


Σας καλώ στην μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου. Στην μεγάλη νίκη της παράταξης μας “Αλμωπία ψηλά”, στη μεγάλη νίκη της Αλμωπίας μας. Η Αλμωπία σε όλα παντού και μπροστά! 

Σας ευχαριστώ πολύ. 


Να θυμάστε.


Δημιουργούμε το μέλλον μας μαζί!”







27 σχόλια:

  1. Το καταμεστο ξενιτιδειο. Που χωραει 200-250 ατομα οσοι ειναι δλδ οι υποψηφιοι του. Ναι χθες ειχε κοσμο αλλα.οχι 1000 ατομα που διαδιδουν ενταξει μην τρελαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τη συγκέντρωση, σκόρπια διαδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο παρούτογλου προσπαθεί για κάτι καλό.Είναι λογικό να μην αρέσουν όλοι οι υποψήφιοι.Πάντως ο απλός κόσμος τον έχει πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι παρακολουθώ απο το καλοκαίρι και εδώ;Τους περισσότερους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τους ξερω προσωπικά, και διακρινω πως εχουν αποκτήσει μια επαρση, ετσι ηταν κ οι δημοτικοι του "εδω ζούμε" και ο κόσμος θα τους τιμωρήσει γιατι αυτη η εικόνα δεν αρέσει!Θα προτείνω λοιπόν στους υποψηφίους του "Αλμωπία ψηλά" να χαμηλωσουν λίγο τη μπάλα και να αφήσουν τα καλάμια στην ακρη γιατι δε ταιριάζουν στο προφίλ που θέλει να παρουσιάσει ο συνδυασμος τους.Ακομα δεν εχει τελειώσει τίποτα και δε ξέρουμε ποιος θα ειναι ο νικητής των εκλογών!Αφήστε λοιπόν στην ακρη τις μοιρασιες των θέσεων που ακούμε πως χαρακτηριζεστε ανάμεσα σας και καντε τον αγώνα σας καθώς πρέπει!

      Διαγραφή
  4. Πολίτης όμηρος. Αθλιότητα διμήνων. Αισθηση εγκατάληψης χωριών. Αυτονομία ρόλου προέδρων. Δήμος επικεντρωμένος στον πολίτη και την καθημερινότητα.
    Νομίζω αυτός το έχει. Περιγράφει με σαφήνεια παθογένειες και ταυτόχρονα περνάει τις στοχεύσεις του. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δε βλέπετε τις φωτογραφίες;;;;;γιατί προσπαθειτε να πείσετε για το αντίθετο; η εικόνες ειναι ξεκάθαρες!!!!! Η πλατεια γέμισε κόσμο!!!!! Ας έκαναν και οι άλλοι συνδυασμοί κάτι αντίστοιχο! Καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί και να μην εκφράζουμε με τέτοιο τρόπο το κόμπλεξ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι το θέμα η χωρητικότητα του Ξενιτίδειου αλλά το γεγονός ότι σε εναν μήνα έκανε 3 εκδηλώσεις και μάλιστα εντυπωσιακές. Αυτό δείχνει δυναμική,αυτοπεποίθηση και φυσικά δεν το τόλμησε κάνεις άλλος. Ούτε τώρα αλλά και στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προεκλογικες ανεφάρμοστες υποσχέσεις (βλ Τσίπρα , δεν έκανε τίποτε από όσα υποσχέθηκε θυμάστε τις συγκεντρώσεις του - τύπου Ανδρέα Παπανδρέου)
    Ας πούμε λέει : τέλος τα δίμηνα στα Λουτρά , δεν λέει όμως πως θα εξυπηρετηθούν τα λουτρά , με τι προσωπικό ? ουτε βέβαια λέει οτι εγώ δεν υπόσχομαι εργασία στα Λουτρά ! ποιο πρόγραμμα έχει για τα λουτρά ? δεν μας λέει . Τέρμα οι πελατειακές σχέσεις , λέει , ας γελάσουμε λίγο ! Οι περισσότεροι στα τοπικά είναι πελάτες του στο γραφείο και τους υποσχέθηκε ...ποιος ξέρει τί ! Εγκατάλειψη χωριών , να δούμε που θα βρεί υπαλλήλους και μηχανήματα να καθαρίζει και να ασχοληθούν με τα αγροτικά . Να πώς κι αυτό με τις γυναίκες που έβαλε στα τοπικά να δούμε ποιος θα ασχοληθεί με το χωριό , αν βγουν προεδρίνες . Για ποιες παθογένειες άραγε στο Δήμο μιλάει ? Του Δημοσίου μάλλον εννοεί την εν γένει παθογένεια κι όχι του εκάστου Δήμου . Και κάτι άλλο . Ο επικοινωνιολόγος ξέχασε οτι πρόκειται για δημοτικές εκλογές κι έγραψε ομιλία για αρχηγό κόμματος σε εθνικές εκλογές !
    Καλό θα είναι ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος να πατάει και λίγο στην γη , έχουν μυαλό οι δημότες και προπαντός οι νέοι. Ιδωμεν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι απαντησεις στις ερωτησεις αυτες ειναι κρυφο μυστικο του νυν και του πρωην?

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να έρθεις στην κεντρική ομιλία να σου λυθούν οι απορίες..... μόνο να μην ντρέπεσαι... γιατί έχετε μάθει να κρύβεστε και να κρύβεται τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

      Διαγραφή
  8. Ο πολίτης όμηρος είναι μεγάλη κουβέντα που ταλαιπωρεί τον Δήμο διαχρονικά.
    Αν το πιστεύεις Νίκο,πρέπει και να το αποδείξεις. Εμείς γιαυτό σε στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε πρώτοι .... όσο και να σκατε οι υπόλοιποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπατση βλέπεις ήδη την Πλάτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβώς το ίδιο κείμενο εχετε με άλλο σαιτ....κάποιος σας τα έστειλε μάλλον να τα ανεβασετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ούτε ο παρουτο ούτε οι συνεργάτες του με εμπνέουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε φίλε τα ίδια σάιτ διαβάζουμε, άρα τα ίδια θα γράφουμε. Εσύ τι είσαι τοποτηρητής . Την άποψή μας γράφουμε . Μην ενοχλείσαι από αυτό που βλέπεις ουσιαστικά να εξελίσσεται. Είναι η ώρα του Παρούτογλου και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Αν δεν τα καταφέρει θα πάμε παρακάτω. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όντως εσύ που προσπαθείς να αποδομήσεις τις παραδοχές των παθογενειών είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Οι νέοι απαιτούν ίσες ευκαιρίες και όχι συνέχιση του μοντέλου Δημου-πολίτη πελάτη. Μπερδεύεις την εργασία με τα δίμηνα και κυρίως τον πυρήνα της πρόθεσης. Η ανισότητα έργων στα χωριά είναι γενικευμένη αντίληψη των κατοίκων. Στο απαντάει ο Παρούτογλου με την αυτονομία ουσιαστικού ρόλου των προέδρων.Αρα ισοτιμία στην κατανομή των πόρων. Το αρνητικό της συμμετοχής των γυναικών που επικαλείσαι είναι αστεί ο. Για τα λουτρά μιλάει συγκεκριμένα και είναι ο μόνος. Όσο για τους εποκοινωνιολόγους βγάζεις κακεντρέχεια,γιατί ο συγκεκριμένος υποψήφιος από το 2019 προσπαθεί να βάζει στον δημόσιο διάλογο εξειδικευμένο λόγο.
    Το σημαντικότερο,ότι έχει απορροφήσει την καταγγελτικότητα προς τους αντιπάλους του και απευθύνεται προοπτικά.
    Εσύ όμως μάλλον ανήκεις σε αυτούς που ακούς ότι θέλεις να ακούσεις. Ή μάλλον ανήκεις στους κακομαθημένους που τρέφονται με ένα διαρκές αντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξάλλου η κοινωνική ζωή της χώρας δεν είναι αποκομένη από την δική μας περιοχή.Συνεπως η επιχειρηματολογία για κείμενο που απευθύνεται σε αρχηγό κόμματος βγάζει απωθημένο κόμπλεξ,απέναντι σε αυτόν που διαμορφώνει διαφορετική κουλτούρα προσέγγισης και δόμησης της σκέψης του.
    Αυτή η υπέροχη θα οδηγήσει τον Νίκο σε νίκη από την πρώτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πελάτες στο γραφείο του και τους υποσχέθηκε ποιος ξέρει τι ? Ρε φίλε πιές κανένα ποτάκι να έρθεις σε ισορροπία γιατί η πιθανή νικη του Παρούτογλου μάλλον σε οδηγεί σε κατάσταση παροξυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατοικώ μακρυά από την Αλμωπια αλλά θα έρθω να ψηφίσω. Επειδή παρακολουθώ στο διαδίκτυο τις εξελίξεις,θέλω να τοποθετηθώ για την καταγγελτικότητα που αναφέρθηκε. Όντως μς εκπλήσει θετικά ο κ.Παρούτογλου γιατί ενώ έχω διαβάσει προσωπικές επιθέσεις από τους ανταγωνιστές του,ακόμα και από τον αποχωρήσαντα Προκοπιδη,αυτός είναι προσεκτικός στον λόγο του. Αυτό το γεγονός της αντιτοξικότητας με εχει κερδίσει. Και από αυτά που εισπράτω σαν μακρινός παρατηρητης,νομίζω θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά εσύ που γράφεις αρνητικά σχόλια ξέρουμε από πιο συνδιασμό είσαι σας πειράζει η αλήθεια της εικόνας η ομιλία έγινε σε κεντρική πλατεία και γέμισε αλλά μάλλον εσείς οι έξυπνοι χρειάζεστε οφθαλμίατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να πάμε μπροστά πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ενωμένοι σε 2-3 πράγματα.
    Αν δεν συμφωνούμε ,ο τόπος δεν θα πάει μπροστά ποτέ.
    1.Θέλουμε ή δεν θέλουμε καλύτερης ποιότητας στελέχη και συμβούλους στο Δήμο ? Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ?
    2.Θέλουμε ή δεν θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο? διαφωνεί κάποιος ότι έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να τρέξουμε με ταχύτητες φωτός ?
    3.Εξαρτιόμαστε ή δεν εξαρτιόμαστε απο μεγάλες χρηματοδοτήσεις? Με 300 και 500χιλιάρικα σήμερα δεν φιάχνεις τίποτε.
    Που θα βρεις τα μεγάλα έργα? εκτός Ελλάδος!!!! Έχεις τέτοια στελέχη?
    Αν τα έχεις μπορείς αν δεν τα έχεις μένεις στα ίδια.
    Το σχόλιο αφορά και τους 3 υποψήφιους Δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σωστές οι 3 διαπιστώσεις. Όμως θα πρέπει να τις προσαρμόσουμε σε αυτόν που είναι πιο κοντά να τις κατανοήσει αρχικά και να κάνει στη συνέχεια βήματα υλοποίησης. Νομίζω αυτός είναι ο Νίκος ο Παρούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μη φας Νίκο έχουμε γλαροσουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από τον αριθμό των σχολίων καταλαβαίνεις ποιος προηγείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365