Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/9 Κριός 

Η ενέργεια και ο αυθορμητισμός σου φτάνουν σε πρωτοφανή επίπεδα σήμερα! Αυτό σχεδόν διασφαλίζει πως η μέρα σου θα είναι υπέροχη, χάρη στην τολμηρή προσέγγιση που έχεις για τη ζωή. Πρόσεξε μόνο τις άστοχες αποφάσεις.
Μπορεί η παρορμητικότητα να είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου, αλλά η υπερβολική τόλμη ή η πληθωρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Από τη θετική πλευρά, είσαι οξυδερκής… επομένως μαθαίνεις από τα λάθη σου. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Είσαι πολυμήχανη από τη φύση σου.. και τώρα με την ενέργεια που έχεις, είσαι ακόμα περισσότερο. Έχεις τα κότσια και τη δημιουργικότητα για να πετύχεις ό,τι θέλεις!
Επέλεξε κάτι που σ’ αρέσει και βάλε τα δυνατά σου για να το πραγματοποιήσεις. Η τρέχουσα επιρροή είναι ιδανική για την ανάληψη πρωτοβουλίας σε κάτι ουσιαστικό. Είναι επίσης τέλεια.. για μια καλή, παλιομοδίτικη διασκέδαση.

ζώδια σήμερα 02/09 Σάββατο δίδυμοι

Έχεις κέφια σήμερα και ο παρορμητισμός σου είναι μεγάλος. Οι φίλοι και η οικογένειά σου σε γνωρίζουν αρκετά καλά για να ξέρουν πως όταν είσαι έτσι, θα πρέπει απλά να κάνουν πίσω, γιατί είσαι μια δύναμη της φύσης! Ο απόλυτος ενθουσιασμός σου δημιουργεί από μόνος του μια έκρηξη ενέργειας. Μπορεί ακόμη και να μπεις σε μπελάδες κάτω από αυτή την κοσμική επιρροή – ξεκαρδιστικούς μπελάδες που δεν θα έχουν αρνητικές συνέπειες για κανέναν. Διασκέδασε λοιπόν. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είσαι δυνατή στο μυαλό και την καρδιά σήμερα. Αν όμως σου ζητηθεί να αναλάβεις την ευθύνη μιας ομάδας ή μιας κατάστασης, θα αντιμετωπίσεις μικροπροβλήματα. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποιον, του οποίου ο εγωισμός τον ωθεί να αμφισβητήσει την ηγεσία σου. Τουλάχιστον δεν είσαι τόσο ευαίσθητη συναισθηματικά όσο συνήθως, γι’ αυτό είσαι έτοιμη να τον αντικρούσεις αν χρειαστεί. 

ζώδια σήμερα λέων

Η ενέργεια αυτής της ημέρας, είναι ίσως από τις αγαπημένες σου. Σε εμψυχώνει και σε κάνει ιδιαίτερα τολμηρή. Έχεις όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Η τρέχουσα κοσμική ενέργεια ευνοεί τις παράτολμες, παρορμητικές κινήσεις, γι’ αυτό βάλε υψηλούς στόχους και μην ανησυχείς για τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Σήμερα, οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες. Ξαφνικά, νιώθεις αρκετά τολμηρή για να κυνηγήσεις κάτι που θέλεις. Είτε πρόκειται για δουλειά, για ραντεβού, για νέο σπίτι ή οτιδήποτε άλλο.. το να μαζέψεις το κουράγιο σου και να το κάνεις, είναι μια υπέροχη ιδέα. Απλώς βεβαιώσου ότι δεν προχωράς στα τυφλά ώστε να χάσεις σημαντικές λεπτομέρειες στην πορεία.

ζώδια σήμερα 02/09 Σάββατο ζυγός

Κάποια παράτολμη ενέργεια περιφέρεται σήμερα. Οι άνθρωποι έχουν ασυνήθιστα ανεξάρτητες διαθέσεις. Μπορεί να εύχεσαι να μπορέσουν να συνεννοηθούν όλοι μεταξύ τους, όμως μην περιμένεις να συμβεί. Πολλοί αμφισβητούν ο ένας τον άλλον τώρα – και θα βρεθείς ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά. Μην μπερδεύεις όμως τα φιλικά πειράγματα… με τις πραγματικές αντιπαραθέσεις. Υπάρχει μια σαφής διαφορά.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Δεν μπορείς να συγκρατήσεις εύκολα την ψυχραιμία σου σήμερα, πράγμα που σημαίνει πως πολύ εύκολα μπορεί να ξεσπάσει. Επιπλέον, δεν βλέπεις κανέναν λόγο να συγκρατηθείς και να μην πεις την άποψή σου. Οι άλλοι είναι το ίδιο τολμηροί ή ακόμα και επιθετικοί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έρθεις σε προστριβή με τα άτομα που δοκιμάζουν την υπομονή σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα είσαι πολύ παθιασμένη γι’ αυτό χρησιμοποίησε την εκρηκτική ενέργεια που επικρατεί, για να επιδιώξεις αυτά που λαχταράς. Ευνοούνται επιπλέον, οι πνευματώδεις προσπάθειες – και είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής! Αν αντιληφθείς πως βαδίζεις σε λάθος κατεύθυνση, δεν θα σκεφτείς πολύ για να αλλάξεις πορεία. Αυτό είναι ένα από τα πολλά οφέλη του να είσαι τόσο δυναμική και δημιουργική! 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Πρόσεξε πώς μιλάς στους ανθρώπους σήμερα – ειδικά στα παιδιά, τους μαθητές, τους συμπαίκτες ή τους υπαλλήλους σου. Η κοσμική ενέργεια σε κάνει λιγότερο ευαίσθητη στα συναισθήματα των άλλων, απ’ ό,τι συνήθως. Εσύ απλά προσπαθείς να πετύχεις κάτι, αλλά δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως μιλάς απότομα. Το ύφος σου μπορεί να πυροδοτήσει μια επαναστατική αντίδραση και στη συνέχεια, μια πλήρης αντιπαράθεση. Δείξε τη δύναμή σου, αλλά με ευγένεια και σεβασμό στους συνανθρώπους σου.

ζώδια σήμερα 02/09 Σάββατο υδροχόος

Ανάβει το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο ή ένα θέμα σήμερα. Ξαφνικά, γεμίζεις με ένθερμο ενθουσιασμό. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανωθείς, αφού οι σκέψεις σου κυλούν γρήγορα. Είτε επιδιώκεις μια ρομαντική σχέση είτε αναπτύσσεις μια ολοκαίνουργη επιστημονική θεωρία, σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις τη δική σου επιτυχία. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η τρέχουσα ενέργεια δεν αφήνει περιθώρια ευαισθησίας. Οι άνθρωποι έχουν τολμηρές – ακόμη και επιθετικές διαθέσεις – γι’ αυτό και δεν προσέχουν τα συναισθήματά σου. Κάποιος μπορεί να πιέσει ένα ευαίσθητο νεύρο σου χωρίς να συνειδητοποιήσει τι κάνει, επειδή είναι επικεντρωμένος στην επιδίωξη των δικών του στόχων. Μπορεί να ωφεληθείς από μια τέτοια μοναξιά! Τουλάχιστον θα σε κάνει πιο ανθεκτική, στα αλόγιστα σχόλια των άλλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365