Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 8/9 Κριός 

Σήμερα μπορείς να λάμψεις! Οι πρωτότυπες ιδέες και η γνήσια προθυμία σου προσελκύουν πολλούς υποστηρικτές. Όλοι θέλουν λίγη από τη θετική σου ενέργεια.
Επιπλέον, μιλάς τόσο λαμπερά για τον σκοπό σου, που θα πείσεις τους πάντες. Μην χάνεις αυτή την ευκαιρία για να κάνεις κάτι σημαντικό. Όλοι θέλουν να είναι στην ομάδα σου. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η σταθερότητα και το ακλόνητο μυαλό σου είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου! Και η σημερινή μέρα δεν διαφέρει απ’ αυτή την άποψη, αλλά μπορεί να μην φαίνεται έτσι επιφανειακά.
Οι συμπάθειές και οι αντιπάθειές σου θα αλλάξουν ξαφνικά, αλλά οι βασικές σου αξίες θα παραμείνουν σταθερές. Οι άλλοι προσπαθούν να σε καταλάβουν. Θα μπορούσες να τους εξηγήσεις τι σου συμβαίνει, αν μπορούσες – αλλά ακόμα κι εσύ προσπαθείς να καταλάβεις. 

ζώδια σήμερα 08/09 Παρασκευή δίδυμοι

Σήμερα είσαι μέσα στην ζωντάνια και την ενεργητικότητα. Το να ενεργείς παρορμητικά σε ευχαριστεί πολύ – ίσως ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες από τις παρορμήσεις σου είναι σωστές. Αν αυτό στο οποίο δουλεύεις είναι σημαντικό μακροπρόθεσμα, συνδύασε την ενέργειά σου με την έρευνα ή τον προγραμματισμό. Όμως μην ξεχνάς να διασκεδάζεις. Η στιγμιαία αντίδραση κάνει τα πάντα να αξίζουν τον κόπο, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις την επόμενη κίνησή σου.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Υπάρχουν στιγμές που ενεργείς πολύ ώριμα, αλλά σήμερα θα δείξεις το νεανικό σου πνεύμα. Φυσικά, θα δείξεις την προσοχή που χρειάζεται, αλλά αυτό εξαρτάται από την περίπτωση. Δεν μπορείς να περιμένεις τα παιδιά να συμπεριφέρονται σαν ενήλικες. Όσο το κατανοείς αυτό, θα είσαι καλά. Μην υπόσχεσαι το αδύνατο σήμερα όταν κάποιος σου ζητήσει μια χάρη. Πες του την αλήθεια, γιατί δεν θέλεις να πληγώσεις τα συναισθήματά του. 

ζώδια σήμερα λέων

Έχεις μεταμορφωθεί σε εύθυμο φαρσέρ ή φταίει απλά η εξαιρετικά καλή σου διάθεση; Θα μπορούσε να είναι λίγο και από τα δύο. Σίγουρα είσαι πνευματώδης αυτή τη στιγμή, κάτι που κάνει τους πάντες γύρω σου να γελούν. Αυτό είναι καλό για την ψυχή – και τη σωματική υγεία επίσης. Κατά κάποιο τρόπο, κάνεις τη χάρη σε όλους κρατώντας τους ευδιάθετους σήμερα. Και να ξέρεις πως θα τρέξουν κοντά σου, όταν χρειαστείς την υποστήριξή τους.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι αρκετά αναποφάσιστη, τουλάχιστον προς το παρόν. Και υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξεις! Ίσως στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα. Προσπάθησε να είσαι δίκαιη και ειλικρινής για το τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα διορθώσεις όποιο πρόβλημα διαπραγματεύεσαι. Βεβαιώσου ότι έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τί είναι αυτό που επιθυμείς. Στη συνέχεια, βεβαιώσου πως δηλώνεις με ευκρίνεια και ευγένεια τις επιθυμίες σου, σε όλους τους άλλους.

ζώδια σήμερα 08/09 Παρασκευή ζυγός

Είσαι από τη φύση σου κοινωνική, όμως τώρα είσαι ακόμα άτακτη και περιπετειώδης από ό,τι συνήθως. Η σημερινή ημέρα υπόσχεται κάθε είδους απολαύσεις: νέους θαυμαστές ή ενδιαφέρουσες προσκλήσεις. Βασικά, η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες και το μόνο που έχεις να κάνεις… είναι να απλώσεις το χέρι και να τις αρπάξεις. Ωστόσο, αυτές οι ευλογίες δεν θα συνεχίσουν να πέφτουν στην αγκαλιά σου για πάντα, επομένως μην τις αφήσεις να ξεφύγουν. Να είσαι συγκεντρωμένη και σε εγρήγορση.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ως συνήθως, κατευθύνεις τα πράγματα που συμβαίνουν σήμερα. Είσαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου, που φυσικά σε ακολουθούν και οι άλλοι. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Είσαι παθιασμένη με τους λόγους που θέλεις να κατευθύνεις το πλήθος – και αλίμονο σε όποιον σε αντικρούει. Άφησέ τους να προσπαθήσουν. Εσύ κέρδισες την πίστη όλων – κάτι που αποδεικνύει ότι ξέρεις καλύτερα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Ίσως δουλέψεις μόνη σου για λίγο, επειδή έχεις την εντύπωση ότι αν θέλεις να γίνει σωστά μια δουλειά, πρέπει να την κάνεις μόνη σου. Όμως αυτή είναι λανθασμένη εντύπωση. Χρειάζεσαι την παρέα, τη βοήθεια και τη συμβολή των άλλων. Απευθύνσου στους φίλους και τους συνεργάτες σου τώρα. Πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι ακόμα σημαντικοί για σένα.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να σε ανταγωνιστούν στη δουλειά, στο γυμναστήριο ή σε άλλο φόρουμ. Σου αρέσει ο υγιής ανταγωνισμός! Όμως το να νικήσεις τον αντίπαλο αν αυτός δεν είναι αρκετά έξυπνος… μπορεί να είναι μια κούφια νίκη. Λαχταράς την πραγματική πρόκληση για να ξεσηκωθούν τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να διευρύνεις τη γκάμα σου σήμερα. Ο κόσμος δεν είναι εναντίον σου.

ζώδια σήμερα 08/09 Παρασκευή υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κοινωνικοποιηθείς. Σου δίνεται η ευκαιρία να είσαι όσο ζωηρή και φιλική θέλεις. Πες στους ανθρώπους τις απόψεις σου και ενημέρωσέ τους για τα όνειρα και τα σχέδιά σου. Δώσε τους κάτι για να σε θυμούνται. Ίσως βρεις υποστήριξη για το όραμά σου ή ίσως δημιουργήσεις ένα ειδύλλιο με κάποιον. Δεν είναι κακό να ρωτάς.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Το να βλέπεις και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος ή ενός επιχειρήματος ήταν πάντα ένα από τα δυνατά σου σημεία. Είσαι από τη φύση σου συμπονετική και διαισθητική. Όμως αυτή τη στιγμή, μπορεί να βλέπεις κάθε πλευρά πολύ καθαρά. Και αυτή η αντίληψη αντί να σε εξισορροπήσει… σε αποσταθεροποιεί. Αυτή η άνετη θέση δεν είναι τελικά πολύ άνετη. Στο τέλος, ίσως αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι αυτά τα φίλτρα – ξέρεις αυτά που σε βοηθούν να διαχειρίζεσαι και να κατανοείς τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365