Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκαριστική αποκάλυψη για τα Τέμπη: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη σε καμένο βαγόνι έξι μήνες μετά

Μια πληροφορία που σοκάρει

Ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος προχώρησε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την τραγωδία των Τεμπών.

Μια πληροφορία που σοκάρει μετέφερε ο ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος έξι ολόκληρους μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς.


Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε μιλώντας στο Star, «μία Επιτροπή Τεχνικών Συμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, το χώρο που είναι αποθηκευμένα, σε μια περιοχή κοντά της Λάρισας, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά και στη συνέχεια, τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα».


Όπως ανέφερε αρχικά, ο ποινικολόγος και έπειτα, συμπλήρωσε την αποκάλυψή του, λέγοντας:


«Κατά την επίσκεψή τους στο χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια, εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος, βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, πριν από λίγες ημέρες, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στο χώρο του κυλικείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365