Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας: Άλλους επτά υποψήφιους ανακοίνωσε η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας:


Αλεξανδρίδου Βασιλική

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Η Αλεξανδρίδου Βασιλική (Βάσω) του Κυριάκου Αλεξανδρίδη και της Μαρίας Τζωρτζίκας γεννήθηκε στα Γιαννιτσά και μεγάλωσε στα Σεβαστειανά! 

Είναι πτυχιούχος στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας του Τμήματος Τ.Ε. Μηχανικός  Πληροφορικής (Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης  Α.Μ.Θ)στην Καβάλα!

Κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών Σπουδών!!

Το πρώτο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» (Master in Business Administration - MBA),  και το δεύτερο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας .

Επίσης, είναι φοιτήτρια στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης  Α.Μ.Θ) στην Καβάλα!

❖ Το 2017 παρακολούθησε Επιμορφωτικά Σεμινάρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα Financial Accounting – Epsilon Net!

❖ Από το 2020 έως και σήμερα συμμετέχει σε πολλά Επιμορφωτικά Προγράμματα  Πληροφορικής τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) !

❖ Το 2021 απέκτησε την Πιστοποίηση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) στο Vellum Global Education A.E.!

❖ Το 2022 παρακολούθησε Επιμορφωτικό Σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Πατρών  στην Ειδική Αγωγή!

Επαγγελματική Εμπειρία :

Από το 2015 εως και το 2016 εργάστηκε ως Γραμματειακή Υποστήριξη Μεταπτυχιακού (Msc) στο Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στην Καβάλα!

Το 2018 έως το 2020 εργάστηκε ως Βοηθός Λογιστή σε διάφορα λογιστικά γραφεία!

Το 2021 έως το 2022 εργάστηκε ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πληροφορικής (ΠΕ86) στο Νομό Ημαθίας!

Το 2022 έως το 2023 εργάστηκε ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πληροφορικής (ΠΕ86) στο Νομό Κιλκίς!

Τέλος εργάζεται ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πληροφορικής απο το 2021 έως και σήμερα!

Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για τη Σκύδρα, την πόλη που την γέννησε και μεγάλωσε, την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Σεβαστειανών !!


Αθανασιάδης Λάμπης

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!!

Ο Αθανασιάδης Λάμπης του Βασιλείου και της Κυριακής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ΡΙΖΟ !

Σήμερα κατοικεί στις Εργατικές Κατοικίες Σκύδρας !

Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες !!

Ο Αθανασιάδης Λάμπης είναι συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Σκύδρας με χρόνια προσφορά πάντα δίπλα σε κάθε Δήμαρχο !!

Κατά τα έτη της θητείας μου 2007-2014 ήταν ένας υπάλληλος με μεγάλη προσφορά !!

Δεν ήταν τυχαίο που επι χρόνια ήταν το δεξί χέρι κάθε δημάρχου στο κομμάτι της παραγωγής και των κατασκευών !!

Πολυπράγμων !!Πανταχού παρόν !!

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, τον δήμο που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σκύδρας !!


Φαντίδης Φώτιος

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Φαντίδης Φώτιος του Χαράλαμπου και της Ευθυμίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ΡΙΖΟ!!

Είναι παντρεμένος με τη Σιδηροπούλου τη Μαρία και έχουν τρία παιδιά την Ευθυμία 10 ετών, τον Χαράλαμπο 8 ετών και την Παρασκευή 7 ετών!

´Εχει τελειώσει το Γυμνάσιο και σήμερα εργάζεται στην εταιρεία QOYALIA ως χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος στον Κοπανό!

Ο Φαντίδης Φώτιος ως τρίτεκνος και ευαισθητοποιημένος γονέας μιας και συμμετέχει εθελοντικά σε ότι δράσεις αφορούν τα παιδιά ,ήταν αυτός που έθεσε το θέμα της δημιουργίας παιδικής χαράς στο Ριζό, όπου μετά απο συντονισμένες ενέργειες του ,όπως μας αναφέρει ο ίδιος ,βρέθηκε ο χώρος που σήμερα είναι εγκατεστημένη !

Τέλος ένα θέμα που έχει θέσει και θα ενταχθεί στην αντζεντα της «Αλλαγής Σκυτάλης» είναι η σίτιση των παιδιών σε όλα τα ολοήμερα σχολεία του Δήμου Σκύδρας μέσω ΕΣΠΑ!

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το ΡΙΖΟ , τον χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ριζού!!


Μπάτση Μαρία

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Η Μπάτση Μαρία του Δημητρίου είναι παντρεμένη στην Κρανιά με τον Περπερίδη Κωνσταντίνο του Αναστασίου κάτοικοι του χωριού 19 έτη !

Έχουν 4 παιδιά , τον Αναστάση 19 ετών,ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Θεσπρωτού, τον Δημήτρη 18 ετών , τερματοφύλακα στην ομάδα Νίκη Καλής ,τη Θένια 13 ετών και την Θεοδώρα 12 ετών !

Πολύτεκνη μητέρα με μεγάλη προσφορά σε θέματα που αφορούν τις παροχές και διεκδικήσεις για τις πολύτεκνες οικογένειες !

Η Μπάτση Μαρία έχει τελειώσει το Λύκειο και είναι πτυχιούχος Πληροφορικής !

Κατέχει πιστοποίηση marketing !

Η Μπάτση Μαρία είναι καλλιτέχνιδα ζωγράφος !

Εργάζεται ως ζωγράφος και παράλληλα με την ζωγραφική είναι επίτροπος στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στην Κρανιά τα τελευταία 4 έτη, όπου φροντίζει και καθαρίζει τον Ναό , τον αύλειο χώρο του καθώς και τα κοιμητήρια της Κρανέας !!

Αξιοσημείωτες είναι οι εικαστικές της παρεμβάσεις στο χωριό δίνοντας ζωή, πνοή και όραμα σ ένα χωριό που του αξίζουν πολλά !

Μια βόλτα στο χωριό θα σας πείσει !

Τέλος συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις πολιτιστικών, εικαστικών , καθώς και φιλανθρωπικών δράσεων !

Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για την Κρανέα , το χωριό που γέννησε και μεγάλωσε τα 4 παιδιά της την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφια Πρόεδρος Κρανέας !!


Παραστατίδης Θεόδωρος

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Παραστατίδης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου και της Αρτεμισίας κατάγεται από την Κρανέα !

Είναι ο γιος του «Κόκκινου»!

Είναι πατέρας δυο παιδιών της ´Αρτεμης μαθήτριας Α Λυκείου και του Νικόλαου μαθητή Γ Γυμνασίου!

Είναι πτυχιούχος τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΕ Θεσσαλονίκης !!

Ο Παραστατίδης Θεόδωρος είναι επαγγελματίας κτηνοτρόφος και ασχολείται με την παραγωγή , εμπορία και μεταποίηση κρέατος !

Γνωρίζει από πρώτο χέρι όλες τις ανάγκες , τις δυσκολίες ,τις απαιτήσεις της κτηνοτροφίας και έχει να προτείνει παρεμβάσεις για την προαγωγή και καλυτέρευση του κλάδου στο Δήμο Σκύδρας !

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας , τον Δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μενιήδας !!


Μαρία Σιδηροπούλου

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Η Μαρία Σιδηροπούλου κατάγεται από το Ριζό Σκύδρας !

Είναι κόρη του Βασίλη Σιδηρόπουλου πρώην αστυνομικού του ΑΤ Σκύδρας κ πρώην Πρόεδρου Ρίζου Σκύδρας και της Ζουνίδου Παρασκευής!

Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Φαντίδη με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά!

Η Μαρία Σιδηροπούλου έχει τελειώσει το Ενιαίο Λύκειο Σκύδρας !

Είναι κάτοχος τριών πτυχίων ονυχοπλαστικής , make up artist και κομμωτικής !

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην Μακεδονική Χαλβατζή !

Την διακρίνει η συμμετοχή της σε εθελοντικές δράσεις για το χωριό και όχι μόνο !!

Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για την Σκύδρα , το δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας!! 


Χατζηιωαννίδης Κωνσταντίνος

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Χατζηιωαννίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου και της Φωτεινής κατάγεται από την Κρανέα !

Είναι παντρεμένος με την Τύπου Αικατερίνη, πατέρας δύο παιδιών της Φωτεινής και του Χρήστου και ευτυχισμένος παππούς δύο εγγονιών!

Ο Χατζηιωαννίδης Κωνσταντίνος σήμερα συνταξιούχος έχει εργαστεί ως αγρότης και ως οικοδόμος, γνωστός σε φίλους και ως «σκεπατζής».

Πρόθυμος πάντα στο να βοηθήσει κάθε φίλο και γνωστό! Ενεργός εθελοντής σε κάθε περιβαλλοντική δράση !

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, τον δήμο που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σκύδρας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365