Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας: Άλλους τρεις υποψήφιους ανακοίνωσε η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας:


Στράτος Μαραντίδης

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !

Ο Στράτος Μαραντίδης του Γεωργίου και της Πολυξένης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτροχώρι ! 

Κατάγεται απο αγροτική οικογένεια και είναι παντρεμένος με την Γεραντίδου Μελίνα!

Είναι πατέρας δύο παιδιών του Γιώργου και της Αναστασίες! 

Είναι πτυχιούχος ΤΕΕ Πληροφορικής !

Ο Στράτος Μαραντίδης εργάζεται ως Στρατιωτικός από το 2004!

Η φύση της δουλειάς του τον ταξίδεψε ανα την Ελλάδα όπου οι εμπειρίες και τα ερείσματα αυτης της πορείας τον όπλισαν με ιδέες για την ευημερία και ανάπτυξη μιας πόλης και ιδιαίτερα για την ανάπτυξη του Λουτροχωρίου!

Του αρέσει να βοηθά τον συνάνθρωπό σε όποιο επίπεδο μπορεί και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις !!

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα και το Λουτροχώρι ,τον Δήμο και το χωριό που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Δημοτικός Τοπικός Σύμβουλος Λουτροχωρίου !


Μπακούρας Ιωάννης

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Μπακούρας Ιωάννης του Βασιλείου και της Βασιλικής Μπακούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλύβια!

Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Παπαδοπούλου από το Ρίζο και κατοικούν πλέον μόνιμα στην Σκύδρα!

Ο Μπακούρας Ιωάννης είναι απόφοιτος Οικονομίας και Διοίκησης επιχειρήσεων ΤΕΕ Έδεσσας!

Στην συνέχεια αποφοίτησε από την σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στα επισιτιστικά!

Έχει εργαστεί για δέκα χρόνια σε μεγάλη τουριστική μονάδα 5 αστέρων στην Χαλκιδική και σε δύο επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Σκύδρα!

Από το 2018 έως και σήμερα εργάζεται στην επιχείρηση του κυρίου Κώστα Σωτηριάδη (εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων)στη Σκύδρα !!

Παράλληλα διατηρεί με την σύζυγό του

κατάστημα καλλυντικών (VIS A VIS) στην Σκύδρα! Δίπλα στον εμπορικό κόσμο κοντά στην αγορά !!

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, τον δήμο που έζησε και δραστηριοποιήθηκε τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με υποψήφια Δήμαρχο Σκύδρας τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος !! 


Δημήτριος Τουρλόμης

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Δημήτριος Τουρλόμης του Αθανασίου και της Μαρίας κατάγεται από την Πετριά , ζει και έχει μεγαλώσει στην Σκύδρα με την οικογενεια του !!Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας ο δεύτερος κατά σειρά!

Ο Δημήτριος Τουρλόμης είναι 19 ετων και είναι απο τους νεότερους υποψήφιους της Αλλαγής Σκυτάλης!!

Φοιτά στο ενεεγυλ Σκύδρας ως ηλεκτρολόγος και στο μελλον θα ήθελε να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική και να ανοίξει το δικό του κατάστημα στη Σκύδρα !

Ο Δημήτρης είναι ευαισθητοποιημένος με τα θέματα των πολυτέκνων μιας και ο ίδιος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και έχει προτάσεις όσον αφορά την διαχείρηση αυτών !

Η δίψα του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, τον δήμο που έζησε και μεγάλωσε τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365